Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Αφίχθη ο Λεβαδειακός στο Καρπενήσι(Φωτορεπορτάζ)


Στο Καρπενήσι βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Λεβαδειακός του Άκη Μάντζιου, για να πραγματοποίησει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του με διαμονή στο Montana(16-27 Ιουλίου).
Την αποστολή, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο Ευρυτάνας Πάνος Λιάγκας αποτελούν 23 παίκτες και είναι: Μπάγιτς, Επασί, Δασκαλάκης, Ζωγράφος, Τσαμπούρης, Λεονάρντο, Αντιλεού, Ντιόγκο, Όμο, Λιάγκας, Χατζηλάμπρος, Καραχάλιος, Μητρόπουλος, Καθάριος, Βήχος, Ζησόπουλος, Νίκας, Σουμπίνιο, Μαρκόβσκι, Σαβαντογκό, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης και Μπαστακός. Αρχηγός της αποστολής είναι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Κασναφέρης. Τον Λεβαδειακό υποδέχτηκε ο διευθυντής του Montana Στάθης Πλατής.
Επίσης στην αποστολή εκτός του προπονητή  Άκη Μάντζιου και του βοηθού του Γιώργου Χωριανόπουλου είναι και οι: Λουκάς Λούλος (γυμναστής), Κώστας Τόσκας (προπονητής τερματοφυλάκων), Παναγιώτης Τσιουμπρής (γυμναστής αποκατάστασης), Λουκάς Καραμάνης (φυσιοθεραπευτής), Θανάσης Νικολάου (μασέρ), Γρηγόρης Ιωάννου (μασέρ), Δημήτρης Παπαδάς (φροντιστής). Η ομάδα θα παραμείνει στο Καρπενήσι μέχρι τις 27/07/2018 και στο διάστημα της παραμονής θα δώσει δύο  φιλικά αναμέτρησης, με τη Λάρισα στις 22/07/2018 και τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 26/07/2018. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στις 5 στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου.


























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος