Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Έφτασε στο «αγαπημένο» του Καρπενήσι ο ΠΑΣ Γιάννινα(Φωτορεπορτάζ)


Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στο Καρπενήσι, διαμένοντας στο «αγαπημένο» του Avaris(15-27 Ιουλίου) κάθε καλοκαίρι. Την αποστολή υποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Θοδωρής Χονδρός το μεσημέρι της Κυριακής.
Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο Καρπενήσι είναι οι ακόλουθοι: Βελλίδης, Περιστερίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Γιάκος, Σιόντης, Παμλίδης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Ξύδας, Λουκίνας, Νικολιάς, Λίλα, Κάστρο Μπάρος, Κακούμπα, Κόντε, Βιντάλ, Μπετρά, Λεό, Κούζικ, Τσικάρσκι, Ντόλοβατς, Πήλιος, Παπαϊωάννου, Βενετικίδης, Βασιλάκης, Γώγος, Λιάσος και Παπαδόπουλος. Το τεχνικό επιτελείο αποτελούν οι: Πετράκης(Προπονητής), Νιαρχάκος(Αρχηγός Αποστολής), Ταουσιάνης(Βοηθός Προπονητής), Αλεξίου(Προπονητής Φυσικής Κατάστασης), Πλαβούκος(Προπονητής Τερματοφυλάκων), Σκόρδος, Λάμπρου, Χατζηγιάννης, Γότσης, Μπάρμπας(Φυσικοθεραπευτές), Βασιλείου, Παναγιώτου(Φροντιστές), Δάλλας(Οδηγός) και Παπανικολάου(Αναλυτής)
Η πρώτη προπόνηση επί Ευρυτανικού εδάφους θα διεξαχθεί το πρωί της Δευτέρας(16/7), ενώ στις 17 Ιουλίου θα υπάρξει φιλικό με τη Λάρισα, στις 20 Ιουλίου με τη Λαμία και στις 26 Ιουλίου με τον Λεβαδειακό.
































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος