Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Ευχαριστεί τους χορηγούς της η Π.Α.Κ.


Η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης νιώθοντας την ανάγκη να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς τους φετινούς χορηγούς της,θα ήθελε να τους ευχαριστήσει για τη στήριξή τους τη τρέχουσα σεζόν,αναφέροντας τόσο αυτούς,όσο και τις ενέργειες που έκανε ο Σύλλογος μέσω αυτής της στήριξης.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες λοιπόν στους: KOLLIMENOS WOODS,ταβέρνα ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ,κατάστημα ρουχισμού ΜΟΡΦΕΣ,το κατάστημα ρουχισμού του κυρίου Νούλα,τα ζαχαροπλαστεία FRESH και ΓΛΥΚΟΠΛΑΣΤΕΙΟ,τον φούρνο του κυρίου Ζαχαράκη και το ξενοδοχείο LECADIN με τους οποίους ευχή μας θα ήταν η συνεργασία που ξεκίνησε την φετινή σεζόν,να συνεχιστεί και την επόμενη.
Με τη στήριξη των παραπάνω η ομάδα μας κατάφερε για την φετινή σεζόν να υλοποιήσει τα εξής:
Συμμετοχή στα Ενωσιακά Πρωταθλήματα των τμημάτων Παμπάιδων,Νεάνιδων,Εφήβων,Ανδρών
Τέταρτο Πρωτάθλημα Δημοτικών Σχολείων Καρπενησίου
Τοπικό Σεμινάριο Προπονητικής Καλαθοσφαίρισης
Παρουσίαση του βιβλίου-αφιέρωμα του Βασίλη Σκουντή για την Εθνική του 87′.
Διεξαγωγή φιλικών αγώνων με τους: Παναθηναικό,Ολύμπια Λάρισας,Γλυφάδα,Μίλωνα Νέας Σμύρνης.
Τουρνουα Εφήβων
Συνεργασία με την ΕΛΜΕ, ΟΡΑΜΑ ΖΩΗΣ και ΦΛΟΓΑ σε μια συνέχεια ευαισθητοποίησης των παιδιών στην προσφορά στον συνάνθρωπο.
Η Π.Α.Κ.,πιστή στο πλάνο της που την θέλει να αναπτύσει το άθλημα στην περιοχή και ειδικά στις αναπτυξιακές ηλικίες θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν την δράση της με καινοτόμες ενέργειες και projects που σκοπό θα έχουν να φέρουν τους νέους της περιοχής σε επαφή με την καλαθοσφαίριση με έναν ομαλό,υγιή και με αθλητικά ιδεώδη τρόπο.

Πηγή: panevrytaniki.wordpress.com