Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Προκρίθηκαν δύσκολα στον τελικό Abalencia και Rossoneri











Τα δυο φαβορί προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του 7ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup, όμως οι νίκες τους ήρθαν με τεράστια δυσκολία. Οι δυο ημιτελικοί έγιναν την Τετάρτη 11/7.
Η Abalencia πλήρης επιβλήθηκε με 2-1 της Livercool, που έπαιξε χωρίς δυο βασικούς παίχτες της. Οι ποιοτικοί «Ισπανοί» δυσκολεύτηκαν, όμως με γκολ του Χάρη Ζαραβέλη στην εκπνοή πέρασαν στον τελικό για 5η συνεχόμενη χρονιά, διεκδικώντας έτσι το 4ο συνεχόμενο τους τρόπαιο. Πολύ καλή εμφάνιση για τον πορτιέρο Σπύρο Μπύρο των «Reds», που έκαναν άψογο τακτικά ματς.
Στην παράταση οι Rossoneri κατέβαλλαν με 6-3 τους πολύ καλούς Fate Oso Borisov. Οι «Φάτε» προηγήθηκαν με 2-3, όμως η αποβολή του Λάμπρου Φλωράκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα «αποσυντόνισε» τους Λευκορώσους, που δέχτηκαν γκολ στον παίχτη λιγότερο. Το 3-3 οδήγησε τις δυο ομάδες στην παράταση, στην οποία οι Rossoneri νίκησαν με 6-3.
Απουσίαζε ο Δημήτρης Κατσαδούρος των «Μιλανέζων». Έντονο λεκτικό επεισόδιο υπήρξε μεταξύ του ποδοσφαιριστή Λάμπρου Φλωράκη και του διαιτητή Νεκτάριου Χρυσαφόπουλου μετά την αποβολή του πρώτου.
Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 13 Ιουλίου. Στις 8 θα γίνει ο μικρός τελικός ανάμεσα στη Livercool και τους Fate Oso Borisov, ενώ στις 9 και 30 ξεκινά ο μεγάλος τελικός μεταξύ της Abalencia και τους Rossoneri.
Ο Δημήτρης Κουρλός των Rossoneri προηγείται στον πίνακα των σκόρερ με 18 γκολ έναντι 15 του Αλέξανδρου Γενιτσαρόπουλου της Abalencia.

Τα στοιχεία των δυο ημιτελικών:
Abalencia-Livercool 2-1


Σκόρερ: Τσίπρας, Ζαραβέλης-Καλύβας Τ.

Συνθέσεις Ομάδων

Abalencia: Μακρής, Γενιτσαρόπουλος Κ., Τσίπρας, Γενιτσαρόπουλος Α., Λέρης(Μπίκας, Ζαραβέλης, Φούκας)

Livercool: Μπύρος, Λυτάκης, Βούρτσας, Λιάνγκος, Καλύβας Τ.(Σερπάνος, Κολλημένος)

Διαιτητές: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος& Στέλιος Σώμαλης









Fate Oso Borisov-Rossoneri 3-6


Σκόρερ: Φλωράκης Ι., Αρβανίτης, Ράικος Ν.-Παχής 2, Γούλας 2, Κουρλός 2
Αποβολή: Φλωράκης Λ.

Συνθέσεις Ομάδων

Fate Oso Borisov: Κάππας, Φλωράκης Ι., Αρβανίτης, Ράικος Γ., Φλωράκης Λ.(Ράικος Ν., Οσμενάι, Σαμαντάς)

Rossoneri: Φακίτσας, Παχής, Ζαχαράκης, Κακκάβας, Γούλας(Κουρλός, Μούργκας)

Διαιτητές: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος& Στέλιος Σώμαλης











Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος