Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Sporting B.C.-Remal Madrid 63-50

Σε ένα αρκετά χαλαρό ματς των..12 παιχτών ο Sporting B.C. επιβλήθηκε με 63-50 της Remal Madrid και πέτυχε την 4η του νίκη σε πέντε αναμετρήσεις. 
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Ιουνίου στο κλειστό Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 6. Διεξήχθη στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του 8ου τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου και το είδαν  λίγοι θεατές.
Ο Sporting B.C. του Γιώργου Αρκουμάνη έδωσε τόπο στα νιάτα, τα οποία κέρδισαν τις εντυπώσεις. Είχε από το προβάδισμα από την αρχή ως φαβορί και σε ρυθμούς ρελαντί έφτασε στο τελικό +13. Για τους «εξάστερους» ο Γιώργος Καραθάνος σημείωσε 17 πόντους.
Η Remal Madrid του Χρήστου Κατσαρή διασκέδασε ένα ακόμη παιχνίδι, έχοντας καλή παρουσία. Οι «Μαδριλένοι» δεν κατάφεραν να  πετύχουν κάποια νίκη, όμως αυτό είναι το τελευταίο που έχει σημασία σε μια τέτοια διοργάνωση. Με 14 πόντους και ένα 3ποντο τελείωσε το ματς ο νεαρός Χρήστος Τσιώνης.
Οι νικητές αναμένουν την κατάταξη τους στο τουρνουά και τον αντίπαλο τους στους «8». Τα «Ρεμάλια» ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο τουρνουά.

Αδιάφορο φινάλε
Το τελευταίο παιχνίδι των δυο ομάδων στη φάση των ομίλων παρακολούθησαν περίπου 20
φίλαθλοι. Παίχτηκε ανοιχτό μπάσκετ χωρίς σκοπιμότητες.


6αδα αμφότεροι
Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν λόγω απουσιών μόλις με έξι αθλητές.

Περιμένει την κατάταξη
Ο Sporting, ο οποίος έπαιξε με τρεις μαθητές στη σύνθεση του περιμένει την κατάταξη του από το παιχνίδι Eighties-Κλαρωτός. Θα τερματίσει 2ος ή 3ος και πιθανοί του αντίπαλοι στους «8» είναι οι: Ποταμιά, Εύρυτος και Παρέα B.C.

Το σκοράρισμα στους «μικρούς»



Για τους νικητές ο Γιώργος Καραθάνος(Φωτογραφία αριστερά) σημείωσε 17 πόντους, ενώ ο Λάμπρος Καμαρέτσος(Φωτογραφία δεξιά) έβαλε 15, σκοράροντας και ένα τρίποντο.




Χωρίς νίκη
Τα «Ρεμάλια» ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στη διοργάνωση χωρίς νίκη, όμως και στην τρίτη τους συνεχόμενη χρονιά χάρηκαν τα παιχνίδια.

Ξεχώρισε με «αεροπλανικά»


Με αρκετά «αεροπλανικά» καλάθια ο κολυμβητής Χρήστος Τσιώνης(Φωτογραφία) σημείωσε 14 πόντους για τους «Μαδριλένους» με μια τρίποντη «βόμβα». Ο Παναγιώτης Ζωχάκης ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9.


Ανοιχτό παιχνίδι
Οι δυο ομάδες αποδίδοντας ελεύθερο μπάσκετ έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο, με τον Sporting μπροστά με 24-15.



Ανάλογη συνέχεια
Οι περυσινοί φιναλίστ ολοκλήρωσαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 38-26. Το επιμέρους σκορ της δεύτερης περιόδου ήταν 14-11 υπέρ τους.


Ίδιο «ανέβασμα»
Οι τυπικά γηπεδούχοι ανέβασαν τη διαφορά ακόμη τρεις πόντους, φτάνοντας στο 51-36. Είχαν ένα επιμέρους 13-10 στο τρίτο δεκάλεπτο.


«Έκλεισε» στους 13
Οι «Ισπανοί» πάλεψαν και μείωσαν τη διαφορά για το τελικό 63-50 του ανώτερου και «σβηστού» Sporting. Το επιμέρους σκορ του τελευταίου δεκαλέπτου ήταν υπέρ της Remal με 12-14.



Τα δεκάλεπτα
24-15, 38-26, 51-36, 63-50

Συνθέσεις Ομάδων

Sporting B.C. (Γιώργος Αρκουμάνης): Ξαγάρας 14(1), Καραγιάννης 7, Καμαρέτσος 15(1), Χονδρός 8, Αρκουμάνης Γ. 2, Καραθάνος 17

Remal Madrid (Χρήστος Κατσαρής): Δαράβαλης 7(1), Κατσαρής 8(2), Μισύρης 4, Τσιώνης 14(1), Ζωχάκης 9, Δροσίνης 8

Διαιτητές: Θανάσης Χουσιάδας& Ίγκλι Οσμενάι
Κριτής: Γιάννης Χαντζόπουλος
Χρονομέτρης: Θανάσης Γιαννόπουλος
Χρονομέτρης 24΄΄: Σπύρος Κολόκας




















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος