Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Στο Giannakis Academy και φέτος αθλητές της Π.Α.Κ.




Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αθλητές της Π.Α.Κ. συμμετείχαν στο καλοκαιρινό camp του Παναγιώτη Γιαννάκη, στις κατασκηνωτικές  εγκαταστάσεις του skouras camp. Οι αθλητές συμμετέχοντας, βελτιώνονται συνεχώς και συναγωνίζονται τον εαυτό τους σε όλα τα επίπεδα υπό τις καθοδηγήσεις έμπειρων προπονητών και του ακούραστου αρχηγού Παναγιώτη Γιαννάκη.

Έλαβαν μέρος φέτος οι : Μαυραγάνης Δημήτρης, Κουδουνάς Ιωάννης, Κοτσιμπός Θεοδόσης, Λάππας Παναγιώτης , Μαντζούφας Γεώργιος και Κοράκης Διονύσης. Τους αθλητές συνόδευσε η coach Κατερίνα Μπαλωμένου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή και απογευματινή προπόνηση, όπου στην πρωινή οι αθλητές περνώντας από δώδεκα συνολικά staisions μάθαιναν τα μυστικά των βασικών δεξιοτήτων ενώ το απόγευμα μέσα από διαγωνιστικά παιχνίδια και αγώνες βελτιώνονταν στην αγωνιστική συμπεριφορά.

Είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν καινοτόμες τεχνικές βελτίωσης όπως το skill challenge με τους πανέμορφους πύργους πάσας, για την πιο αποτελεσματική και μετρήσιμη εκπαίδευση της πάσας, ή το agility reaction trainer , μηχάνημα βελτίωσης περιφερειακής όρασης και χρόνου αντίδρασης του αθλητή και τέλος το σταθμό προπόνησης με τις δύο κάμερες όπου ο αθλητής διορθώνει live την τεχνική του σουτ βλέποντας τον εαυτό του ανφάς  και προφίλ  στην οθόνη.

Τέλος είχαν την χαρά να δουν από κοντά και να ακούσουν τις εμπειρίες δύο σπουδαίων αθλητών του Δημήτρη Φλιώνη και του Μιχάλη Τσαϊρέλη που πρόθυμα απάντησαν σε ερωτήσεις και υπέγραψαν αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά.

Κλείνονταςη Π.Α.Κ. ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους προπονητές του camp αλλά κυρίως τον coach Παναγιώτη Γιαννάκη για την ευκαιρία που τους δίνει και την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.






Πηγή: panevrytaniki.wordpress.com