Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ώρα Μουντιάλ με αμέτρητα μακροχρόνια από το Stoiximan.gr


Η αναμονή τελειώνει…Η μεγάλη ώρα πλησιάζει! Το Μουντιάλ της Ρωσίας ξεκινά και όλος ο πλανήτης θα κινείται το επόμενο διάστημα στους ρυθμούς της στρογγυλής θεάς! Το Παγκόσμιο Κύπελλο παίζει στο Stoiximan.gr με αμέτρητα μακροχρόνια στοιχήματα που κάνουν την αναμονή μέχρι το πρώτο σφύριγμα… απολαυστική!
Από το Κάιρο έως το Μοντεβιδέο και από το Λονδίνο έως το Τόκιο, οι συζητήσεις, οι προβλέψεις και οι… διαφωνίες για τις εθνικές ομάδες έχουν αρχίσει να κερδίζουν κάθε άλλο θέμα της καθημερινότητας.
Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα; Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης; Πόσα γκολ θα δούμε φέτος στα γήπεδα της Ρωσίας; Θα δικαιωθούν αυτοί που λένε ότι φέτος είναι η χρονιά του Μέσι; Ή θα κάνει η Γερμανία το 2 στα 2; 


Ρίχνοντας μια ματιά στα στοιχεία των προηγούμενων διοργανώσεων τα συμπεράσματα είναι πολλά και ενδιαφέροντα, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως από το 1986 και μετά, οι νικητές της διοργάνωσης, έχουν τερματίσει πρώτοι και στους Ομίλους τους.
Η Βραζιλία, η χώρα που δεν έχει λείψει ποτέ από Μουντιάλ, μετρά 5 κατακτήσεις και μεταξύ αυτών 2 συνεχόμενες (1958 - 1962), με τη Γερμανία να ψάχνει την «ισοφάριση» και στα δύο ρεκόρ της Σελεσάο.
Η Αγγλία, έχει μόνο μία κατάκτηση το 1966 και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες που δημιουργεί, καθώς όχι μόνο δεν έχει σηκώσει ξανά το τρόπαιο, αλλά αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία 8 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει σε Μουντιάλ.
Τέλος, η Κροατία, η ομάδα που απέκλεισε την Εθνική μας στα μπαράζ, φαίνεται πως δεν μπαίνει με το δεξί στη διοργάνωση, καθώς και στα τρία τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα που έχει συμμετάσχει, έχει γνωρίσει την ήττα στο πρώτο της παιχνίδι για τους Ομίλους!