Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Forestry Force-Eighties 51-76

Οι Eighties επέστρεψαν στις νίκες, καθώς «πάτησαν» γκάζι από τη δεύτερη περίοδο και επιβλήθηκαν με 76-51 των φιλότιμων φοιτητών της Forestry Force.
Το ματς έγινε την Τετάρτη 23/5 στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 8. Πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του 8ου τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου και το είδαν περίπου 100 θεατές.
Η Forestry Force του Γιώργου Τζανάκου ανταγωνίστηκε τον αντίπαλο στο πρώτο δεκάλεπτο, μη καταφέρνοντας να έχει ανάλογη συνέχεια .Ο Αντρέας Μπούτσικας σημείωσε 17 πόντους για τους ηττημένους. Οι «δασοπόνοι» μετρούν μια νίκη και τρεις ήττες και θα παίξουν την 4η θέση με τους «βετεράνους» των Capital.
Οι Eighties του Κωνσταντίνου Λιάπη είχαν πληθώρα ποιοτικών λύσεων και συνέχισαν την πολύ καλή τους πορεία. Έφτασαν εύκολα στην τελική επικράτηση και έχουν πλέον συντελεστή 3-1, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό «πλασάρισμα», αφού έχουν εξασφαλίσει θέση στην πρώτη 3αδα του ομίλου. Ο Δημήτρης Σβερώνης σημείωσε 17 πόντους.
Την τελευταία(5η) αγωνιστική η Forestry θα παίξει την Παρασκευή 1 Ιουνίου με τους Capital Control. Οι Eighties θα αντιμετωπίσουν τη Δευτέρα 4 Ιουνίου τον Κλαρωτό.

Εκατοντάδα στο κλειστό
Το παιχνίδι παρακολούθησαν γύρω στους 100 θεατές, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον του κοινού. 


Σε «περιπέτειες»
Οι φοιτητές θα προκριθούν ως 4οι στην επόμενη φάση με νίκη ενάντια στους Capital Control.

Πρώτο Στριλιγγά & Τσολάκη

 












Ο Μάνος Στριλιγγάς(Φωτογραφία αριστερά) έκανε ντεμπούτο με τη «δύναμη», ενώ με τους «ογδοντάρηδες» έπαιξε για πρώτη φορά ο Βασίλης Τσολάκης(Φωτογραφια δεξιά).

Πολύ καλή παρουσία
Οι Eighties πραγματοποιούν αρκετά καλές εμφανίσεις στη διοργάνωση στην πρώτη τους παρουσία στον θεσμό.

Τον «κέρδισε» στο τέλος

 












Ο «Λοκρός» Αντρέας Μπούτσικας(Φωτογραφία αριστερά) νίκησε στην εκπνοή τον Λάμπρο Κατσαρό(Φωτογραφία δεξιά) στην άτυπη πρωτιά του σκοραρίσματος. Ο πρώτος σημείωσε 17 πόντους και ο δεύτερος 16 με δυο εύστοχα σουτ έξω από τα 6,75. 



Κορυφαίος ο Σβερώνης


Για τους 80΄S ο «τουρμποκινητήριος» πλέι μέικερ Δημήτρης Σβερώνης(Φωτογραφία) πρώτευσε με 17 πόντους. Ακολούθησε με 14 και 1 εύστοχο 3ποντο ο Νίκος Κωστής.


Ανταγωνιστικό το ΤΕΙ
Στο πρώτο δεκάλεπτο η Forestry ήταν αρκετά ανταγωνιστική. Οι πιο έμπειροι Eighties προηγήθηκαν με 18-21.


Υπεροχή 80΄ S
Η ομάδα του Κωνσταντίνου Λιάπη «αποσπάστηκε» στη δεύτερη περίοδο, κατά την οποία με ένα επιμέρους 8-18 έφτασε στο 26-39. Τα πήγε πολύ καλά σε επίθεση και άμυνα. 


Ασταμάτητοι οι Eighties
Η θετική παρουσία των 80΄S συνεχίστηκε και στο τρίτο δεκάλεπτο, φτάνοντας στο 38-62 και «κλειδώνοντας» τη νίκη. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έκαναν ένα επιμέρους 12-23.


Μπήκαν στο παρκέ 4(!)
Οι «δασοπόνοι» άρχισαν το δεύτερο μέρος για 20 δευτερόλεπτα με παίχτη λιγότερο λόγω ασυνεννοησίας(!). 


Στο ρελαντί
Εύκολα έφτασαν στο τελικό 51-77 οι Eighties.Με ένα επιμέρους 13-15 οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην ολοκλήρωση του αγώνα με διαφορά 26 πόντων.  


Τα δεκάλεπτα
18-21, 26-39, 38-62, 51-77

Συνθέσεις Ομάδων

Forestry Force (Γιώργος Τζανάκος): Κατσαρός Γ., Κατσαρός Λ. 16(2), Τζανάκος 2, Μπορότης 5(1), Κωσταρέλος, Γιοβανόπουλος 2, Ντεγιάννης 3(1), Μπούτσικας 17, Στριλιγγάς 6(1)

Eighties (Κωνσταντίνος Λιάπης): Ζαγκότσης 4, Σβερώνης 17, Χαλκιάς, Τσολάκης 5, Σώκος 11(2), Κωστής 14(1), Λιάπης 12(1), Δόσης 4(1), Χαντζόπουλος 2, Τσιγαρίδας 4, Δροσίνης 2, Τσουκαλάς 2

Διαιτητές: Θανάσης Χουσιάδας& Δημήτρης Σταλίκας
Κριτής: Θανάσης Γιαννόπουλος
Χρονομέτρης: Δημήτρης Σεριανάι
Χρονομέτρης 24΄΄: Σπύρος Κολόκας




















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος