Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Στον τελικό πέρασε η Νίκη Βόλου-Αντίπαλος η Ιεράπετρα


Η Νίκη Βόλου αντιμετώπισε στον ημιτελικό κυπέλλου ερασιτεχνών τον Νέο Αμφίλοχο(Κυπελλούχο Αιτωλοακαρνανίας) στην Άμφισσα την Κυριακή 27/5, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τελικό.
Οι δυο ομάδες μετά το ισόπαλο 0-0 οδηγήθηκαν στην παράταση, στην οποία τα γκολ των: Νάκου(91΄) και Κραγιόπουλου(93΄) έκαναν το 1-1 οδήγησαν τις δυο ομάδες στη διαδικασία των πέναλτι, που είχε συναρπαστική εξέλιξη. Η Νίκη των πολλών απουσιών τελικά επικράτησε με 8-7.
Σκόραραν για τον Αμφίλοχο οι: Δράκος, Νάκος, Τόσκα, Κούσης, Τσιούνης, Μαλής και Χρηστογιάννης. Αστόχησαν οι: Κωστακιώτης(Απόκρουση Τζήμα) και Ρεπετσάς(Άουτ).
Για την Νίκη ευστόχησαν οι: Κραγιόπουλος,  Τζάθας, Μέτσε, Αναστασίου, Κοντοές, Καρτσαμπάς Α., Καρτσαμπάς Χ. και Βουρδάκης, ενώ άουτ έστειλε την μπάλα ο Ζιώγας.
Για την ομάδα των Φάντζιο Μπούις& Στέφανου Ξηροφώτου έπαιξαν οι: Τζήμας, Καρτσαμπάς Χ., Κραγιόπουλος, Λάιος(85΄ Κοντοές), Ζιώγας, Βέργος, Μέτσε, Ιορδανίδης(111΄ Καρτσαμπάς Α.), Τζάθας, Ντινιωτάκης(90΄ Βουρδάκης) και Αναστασίου.
Δοκάρι είχε ο Βέργος στο δεύτερο μέρος.
Παρατηρητής Διαιτησίας ήταν ο Γιάννης Καλύβας(Ευρυτανίας), ενώ σφύριξε ο Γιώργος Μιχαηλίδης από τη Βοιωτία.
Ο Ο.Φ. Ιεράπετρας κέρδισε με 3-1 τον Παναρκαδικό στο γήπεδο Ταύρου και αποτελεί τη 2η ομάδα του τελικού, που θα γίνει το Σάββατο 9 Ιουνίου.