Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Α.Ο Θήβα: Υπάρχει απόφαση της ΕΠΟ ότι δεν υπάρχουν κυρώσεις


Ότι υπάρχει απόφαση της ΕΠΟ που δε λήφθηκε υπόψη από την Πειθαρχική Επιτροπή πως ομάδες που δε θα λάβουν μέρος στο Κύπελλο Ερασιτεχνών δε θα έχουν κυρώσεις, τονίζει ο Α.Ο. Θήβα με ανακοίνωσή του.
Αυτή την απόφαση κατέθεσε ο Bοιωτικός σύλλογος και στην Επιτροπή Εφέσεων, επιδιώκοντας από τη μεριά της την ανατροπή της πρωτόδικης απόφαης που δικαιώνει τον Ρήγα Φεραίο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Συζητήθηκε χθες στην Ε.Π.Ο. η έφεση του ΑΟ ΘΗΒΑ για την πρωτόδικη απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής, η οποία είχε τιμωρήσει την ομάδα μας, διότι δεν πήρε μέρος στο Κύπελλο Ελλάδας Ερασιτεχνών ύστερα από καταγγελία που είχε κάνει ο Ρήγας Φεραίος.
Η πλευρά του ΑΟ ΘΗΒΑ κατέθεσε απόφαση της ΕΠΟ, η οποία είχε παρθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία στις 28 Μαρτίου 2018 και επικυρωθεί στις 29 Μαρτίου 2018 που λέει ότι οι ομάδες που δε θα λάβουν μέρος στο Κύπελλο Ερασιτεχνών δε θα έχουν κυρώσεις.
Σίγουρα η πρωτόδικη απόφαση βάσει της απόφασης του Μαρτίου είναι άδικη για τον ΑΟ ΘΗΒΑ και το μόνο που μένει είναι να δικαιωθεί η ομάδα μας. Το Δ.Σ. έχει εμπιστοσύνη στα αρμόδια όργανα της Ε.Π.Ο. και πιστεύει στη δικαίωση, διότι μπορεί η ομάδα να υποβιβάστηκε, αλλά ο ΑΟ ΘΗΒΑ πάνω από όλα.”
Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων θα παρθεί σε δέκα μέρες περίπου.

Πηγή: magnesiasport.gr