Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Όταν η Ευρυτανία έτρεχε στο περίφημο «Ράλυ Ακρόπολις»


Στο «Ράδιο Καρπενήσι»  και την εκπομπή της Έλενας Κανέλλου φιλοξενήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σημερινός ιδιοκτήτης του «Karpenissi Tours». Πρόκειται για τον έναν από τους δυο Ευρυτάνες οδηγούς που έχουν συμμετάσχει στο ιστορικό «Ράλυ Ακρόπολις», το οποίο φέτος θα διεξαχθεί από τις 1 έως τις 3 Ιουνίου.
Ο κ. Κουτσούμπας είχε λάβει μέρος στο «Ακρόπολις» το 1994, το 1995, το 1996 και το 1997 με Toyota Starelt EP 81, έχοντας συνοδηγό τον Αλέξανδρο Κουδουνά. Παράλληλα είχε συμμετάσχει και διακριθεί και σε άλλες σπουδαίες διοργανώσεις.
Η δεύτερη οδηγός από την Ευρυτανία ήταν η αείμνηστη Μαρία Κατσαρή-Φλέγκα(Ιδιοκτήτρια του Hotel Lecadin), την εποχή που οι γυναίκες ήταν ελάχιστες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Με Lancia Delta HF Intergrale συμμετείχε το 1995 και το 1998. Συνοδηγοί της αντίστοιχα ήταν οι Τζένη Βυτινάρου και Βασίλης Μισύρης.  Είχε λάβει μέρος και αυτή σε μεγάλα event του αθλήματος, γράφοντας τη δικιά τους ιστορία στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, φτάνοντας σε υψηλές θέσεις.