Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Ανέλαβε ομάδα Β΄ Εθνικής γυναικών ο Γιώργος Πανόπουλος


Στο τιμόνι της ομάδας γυναικών της Αθηναϊκής Αγίου Δημητρίου που αγωνίζεται στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ο Προπονητής κ. Πανόπουλος Γιώργος με καταγωγή από την Ευρυτανία. Ο κ. Πανόπουλος, προπονητής με διακρίσεις σε τμήματα Υποδομών & Ανδρών αλλά και Γυναικών σε ομάδα Α ΄Εθνικής αναλαμβάνει την Τεχνική Ηγεσία της Ομάδας Γυναικών καθώς και της Τεχνικής Διεύθυνσης της Πολυπληθής Ακαδημίας κοριτσιών της Αθηναϊκής Α.Ε. !
Η Αθηναική Α.Ε. Αγίου Δημητρίου  αναπτύσσει με επιτυχία μία από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Κοριτσιών στην χώρα μας χάριν στο εξαιρετικό επιτελείο Συνεργατών Εκπαιδευτικών – Προπονητών με όραμα & στόχους!
Ο Γιώργος Πανόπουλος υπήρξε ποδοσφαιριστής των Αγράφων να αναφερθεί, ενώ φέτος έπαιξε στη Β΄Ε ΠΣΑ με τη Νέα Σμύρνη. Έχει καθοδηγήσει με επιτυχία τα τμημάτα υποδομής και ανδρών του Ποσειδώνα Γλυφάδας και τη γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Γλυφάδας(Α΄ Εθνικής)
Η Διοίκηση φέρνει στην οικογένειά της λοιπόν έναν Προπονητή όχι μόνο Ποδοσφαιρικών Γνώσεων & Επιτυχιών αλλά & Παιδαγωγικών Σπουδών προκειμένου με υπευθυνότητα να αναλάβει το Δημιουργικό αυτό Έργο & Υλοποίηση των Στόχων της ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ Α.Ε! Η Διοίκηση του εύχεται Καλή Δύναμη & τα Βέλτιστα!!!

Οι πρώτες δηλώσεις του Τεχνικού Της Αθηναϊκής:
''Τη σεζόν που μας πέρασε είχα αποφασίσει να μείνω εκτός αγωνιστικών χώρων για προσωπικούς λόγους. Παρά το ενδιαφέρον κάποιων Συλλόγων για συνεργασία, που τους ευχαριστώ πολύ, έμεινα στην αρχική μου απόφαση περιμένοντας κάτι που να προσιδιάζει στην δική μου φιλοσοφία και ιδέες γύρω από το Ποδόσφαιρο αλλά και στον Αθλητισμό γενικότερα.
Τότε ήρθε η πρόταση της ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ για συνεργασία όπου η Διοίκηση μου ανέπτυξε το σκεπτικό- όραμα της ομάδας αλλά και τον τρόπο λειτουργίας όλης της Ακαδημίας ( Αγοριών & Κοριτσιών) όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά με άριστους Προπονητές- Παιδαγωγούς. Αμέσως διαπιστώσαμε πως οι ιδέες, οι σκέψεις και οι φιλοδοξίες μας ταιριάζουν και η συνεργασία μας κατέληξε θετικά σχετικά εύκολα! Τώρα την Γυναικεία ομάδα , τα συμπεράσματα μου μέχρι στιγμής είναι πως η ομάδα έχει ένα πολύ καλό ρόστερ που με την απαραίτητη δουλειά θα πετύχουμε αυτό που επιθυμούμε! Η κυριότερη όμως διαπίστωση είναι ο χαρακτήρας των Παικτριών μου, που με κάνει να χαίρομαι πραγματικά και να αισιοδοξώ για ένα όμορφο μέλλον μαζί τους!
Επίσης βλέπω ότι με οργάνωση & μεθοδικότητα δουλεύουν τα τμήματα Κορασίδων – Παγκορασίδων & Νεανίδων με πολύ Ταλέντο όπου σιγά- σιγά οι αθλήτριες θα στελεχώνουν την Πρώτη Ομάδα και εκεί δίνουμε τεράστια Προσοχή! Αρχικοί στόχοι είναι η Οικογένεια και ο Σεβασμός που από εκεί ξεκινάει το χτίσιμο για να πετύχεις κάτι που θα έχει γερά θεμέλια έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι αλλά και δυνατοί σε όλα όσα ονειρευόμαστε και θέλουμε να Πραγματοποιήσουμε. Τέλος να πω ένα ευχαριστώ σε όλη την Οικογένεια της ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ για τον τρόπο που με έχει υποδεχτεί & την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη αλλά και τον Σεβασμό που δείχνουν προς εμένα!''

Πηγή: womensports.gr