Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Προκρίθηκε η Νίκη Βόλου στους «8» του κυπέλλου


Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Νίκη Βόλου επικράτησε στα πέναλτι με 2-3(2-2 κ.δ.) του Αστέρα Ιτέας και προκρίθηκε στους «8» του κυπέλλου ερασιτεχνών. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Λάιο στο 18΄, ενώ στο 37΄ ο Αναστασίου έκανε το 0-2.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Σείτι στο 61΄ και ισοφάρισαν με τον ίδιο παίχτη στο 76΄. Μετά την ημίωρη παράταση το 2-2 παρέμεινε. Η Νίκη ολοκλήρωσε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ζιώγα στο 108΄.
Στα πέναλτι σκόραραν για τον Αστέρα οι: Αλεξίου και Κουτσούμπας. Την εκτέλεση του Πανάκη απέκρουσε ο Τζήμας, αυτή του Σείτι βρήκε στο δοκάρι, ενώ άουτ έστειλε ην μπάλα ο Γεωργουσόπουλος. Για τους Βολιώτες σκόραραν οι: Αναστασίου, Τζάθας και Κραγιόπουλος. Ο Λίβας απέκρουσε το πέναλτι του Μέτσε, ενώ ο Λάιος σούταρε άουτ.
Σφύριξε ο Νίκος Παπακωνσταντίνου(Φθιώτιδας), με βοηθούς τους: Χρήστο Δόσκορη και Στέλιο Καραγιάννη του ίδιου συνδέσμου.

Συνθέσεις Ομάδων

Αστέρας (Κώστας Λίβας): Λίβας, Αρκουμάνης(72΄ Κουτσούμπας), Δρίβας(46΄ Γεωργουσόπουλος), Μπογντάνι, Πανάκης, Αντωνόπουλος, Μαλισσόβας, Χαραλαμπίδης, Αλεξίου, Αντωνίου(109΄ Τοπούζι), Σείτι

Νίκη Βόλου (Φάντζιο Μπούις& Στέφανος Ξηροφώτος): Τζήμας, Καρτσαμπάς Α.(64΄ Βουρδάκης), Καρτσαμπάς Χ., Βέργος, Λάιος, Κραγιόπουλος, Ζιώγας, Ντόλγκι(113΄ Ματθαίου), Μέτσε, Τζάθας, Αναστασίου

Οι ομάδες των «8»
Καβάλα, Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, Νέος Αμφίλοχος, Νίκη Βόλου, Παναρκαδικός, Α.Ε. Κηφισιάς, Θύελλα Ραφήνας ή Α.Ε. Βαθύλου Πανσαμιακού, Ο.Φ. Ιεράπετρας.