Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Ορίστηκε η Γ.Σ. της ΕΠΣ Ευρυτανίας-Μετάθεση στην 6η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας


Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας συνεδρίασε την Κυριακή 13/5 και ώρα 1 στα γραφεία της Ενώσεως, παρουσία των: Γιώργου Παπαντζίμα, Νίκου Δροσίνη, Γιώργου Λιάγκα, Πάνου Παπαδημητρίου και Βασίλη Κατσίκη.
Αρχικά ορίστηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών της ΕΠΣ Ευρυτανίας την Τετάρτη 20 Ιουνίου και ώρα 6 στα γραφεία της Ενώσεως. Τις επόμενες ημέρες θα σταλούν και οι προσκλήσεις στα σωματεία με την αναγραφή των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί στις 29/6. Σε επόμενο συμβούλιο θα αποφασιστεί ποιο μέλος θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣΕ, μαζί με τον Πρόεδρο Γιώργο Παπαντζίμα. Η πρόταση του τελευταίου ήταν η εκπροσώπηση από τον Νίκο Δροσίνη, ο οποίος δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε κάποια αντίστοιχη συνέλευση.
Η τελευταία(6η) αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣΕ μετατέθηκε από τις 28/5 στις 3/6 λόγω αιτήματος σωματείων και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Έγινε επίσης συζήτηση για τραυματισθέντες ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα για την αποζημίωση του Παναγιώτη Κώτσια του Ραπτοπούλου, ο οποίος είχε σπάσει τα δόντια του σε φετινό ματς της ομάδας του. Η ιατρική απόδειξη, μαζί με το φύλλο αγώνος θα σταλούν στην ΕΠΟ.
Έγινε ενημέρωση για το τουρνουά ακαδημιών της ΕΠΣ Ευρυτανίας(22-25 Ιουνίου), το οποίο βαδίζει σε καλό δρόμο, έχοντας ήδη εξασφαλισμένη συμμετοχή 380 παιδιών. Η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας μετά από συζήτηση που έγινε είναι πολύ πιθανό να προσφέρει οικονομική βοήθεια σε αυτό και η Ένωση την ευχαριστεί προκαταβολικά για αυτό. Σε επόμενο συμβούλιο θα συζητηθεί και η λειτουργία των μικτών ομάδων για την νέα περίοδο. Τέλος σκέψεις υπάρχουν για αλλαγή «στέγης» και «μετακόμιση» σε νέο κτίριο.


Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος