Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Παμπαίδες: Π.Α.Κ.-ΑΣΕ Μπούκαλη 20-55

Εύκολο πέρασμα από το Καρπενήσι για τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη, τα οποία επιβλήθηκαν της μαχητικής Π.Α.Κ. με 20-55.
Η  εξ αναβολής συνάντηση διεξήχθη την Κυριακή 27 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου και άρχισε στις 5. Ήταν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ, παρουσία περίπου 30 φιλάθλων.
Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου αντιμετώπισε την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα του ομίλου και η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής. Οι αθλητές της πάλεψαν φιλότιμα για ένα ακόμη ματς και σίγουρα στο φετινό πρωτάθλημα αποκόμισαν εμπειρίες, αλλά και νίκες. Ο Βαγγέλης Μπόνιας πέτυχε τους μισούς πόντους των γηπεδούχων, έχοντας 10.
Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη έχοντας το βαθμολογικό κίνητρο έφτασε άνετα στην τελική επικράτηση, δίνοντας το δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς μέσα στο Σαββατοκύριακο. Δικαιωματικά ολοκλήρωσαν την 1η φάση στην κορυφή του ομίλου, αφού έπαιξαν σε όλη τη διάρκεια του όμορφο μπάσκετ. Ο Παναγιώτης Παπαδήμας έκλεισε το ματς με 13 πόντους.
Η ομάδα της Ευρυτανίας είναι στην 3ηθέση με 10 βαθμούς(3 νίκες-4 ήττες) και έχει ένα εξ αναβολής ματς στο Καρπενήσι με τον Πρωτέα Λαμίας, στο οποίο έχει τον ρόλο του φαβορί. Οι Λαμιώτες τερμάτισαν 1οι σε διπλή ισοβαθμία με τον Έσπερο Λαμίας με συντελεστή 7 νίκες και 1 ήττα.

Γονείς από Λαμία
Το παιχνίδι παρακολούθησαν μόλις 30 φίλαθλοι. Από αυτούς οι 20 ήταν γονείς από τη Λαμία.


Απομένει ένα
Η Π.Α.Κ. θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με ματς στο Καρπενήσι απέναντι στον Πρωτέα Λαμίας, το οποίο θα οριστεί από την ΕΣΚΑΣΕ.

Διψήφιος ο σέντερ


Για τους γηπεδούχους ο Βαγγέλης Μπόνιας(Φωτογραφία) σημείωσε 10 πόντους. Τέσσερις λιγότερους πέτυχε ο Δημήτρης Μαυραγάνης.

Πρώτα τα Μπούκαλη
Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη είχαν αντιμετωπίσει μια ημέρα νωρίτερα τον Έσπερο Λαμίας, γνωρίζοντας την ήττα για έναν πόντο. Ωστόσο «υπερασπίστηκαν» το υπέρ τους +9 από το ματς του πρώτου γύρου και κατέκτησαν σε διπλή ισοβαθμία την πρώτη θέση.

Όσους και το νούμερο του


Πρώτος σκόρερ της συνάντησης ήταν ο Παναγιώτης Παπαδήμας(Φωτογραφία) των νικητών με 13, όσους και το νούμερο στη φανέλα του. Παναγιώτης Γεωργούσης και Κώστας Παπαδήμας έβαλαν 10.

Ανωτερότητα ΑΣΕΜ
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο 8λεπτο με σκορ 4-16, δείχνοντας πως είναι το «αφεντικό» της συνάντησης.


Τυπική συνέχεια
Το συγκρότημα του Φώτη Πιτσιλιώνη παίζοντας πολύ καλά στην άμυνα έκλεισε το ημίχρονο με 6-27. Είχε ένα επιμέρους 2-11 υπέρ του.


Εύκολα οι φιλοξενούμενοι
Η διαφορά ανέβηκε στο +32 με την ολοκλήρωση του τρίτου οκταλέπτου. Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη με ένα επιμέρους 6-17 διαμόρφωσαν το 12-44 υπέρ τους.


Προσπάθησε η Π.Α.Κ.
Η ομάδα της Κατερίνας Μπαλωμένου πάλεψε φιλότιμα έως το τέλος. Τα ποιοτικά Μπούκαλη έκλεισαν το ματς με το σκορ στο 20-55. Το επιμέρους σκορ της 4ης περιόδου ήταν 8-11.


Τα 8λεπτα
4-16, 6-27, 12-44, 20-55

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Κοκοτίνης, Μπακατσιάς, Κουδουνάς, Φυσέκης, Ανδρεάκης, Κότσιεβ, Μαυραγάνης 6, Μαραγούσιας, Κοτσιμπός, Ντότσικας 2,Τσακνιάς 2, Μπόνιας 10

ΑΣΕΜ (Φώτης Πιτσιλιώνης): Γεωργούσης 10, Οικονόμου 5, Στεφανής 3, Αντωνόπουλος, Κουλαρμάνης 6, Θεοδωρόπουλος 3, Καραστάθης, Παπαδήμας Π. 13, Σακκάς 5, Παπαδήμας Κ. 10

Διαιτητής: Θανάσης Χουσιάδας(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτής: Θανάσης Γιαννόπουλος(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Χρονομέτρης: Γιάννης Τσάνε
Χρονομέτρης 24΄΄: Στέλιος Οικονόμου























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος