Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Απεραντιακός-Κρίκελλο 1-2

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Κεραυνό Κρικέλλου που επικράτησε με 2-1 του Απεραντιακού και μπήκε στη διεκδίκηση του τίτλου.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή(13/5) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Β΄ Ευρυτανίας, έγινε κάτω από ηλιοφάνεια και χωρίς την παρουσία θεατών.
Ο Απεραντιακός του Χριστόφορου Κατσίκη έπαιξε για πάνω από μισή ώρα παιχνιδιού με 10 παίκτες από το ξεκίνημα, έχοντας μείνει πίσω στο σκορ και έχοντας και δοκάρι με τον Γιάννη Κονδύλη. Στην επανάληψη ισοφάρισε με γκολ του Στράτου Παπαθανάση, όμως 6 λεπτά πριν το φινάλε δέχτηκε το γκολ που έφερε την πρώτη ήττα στην ομάδα.
Το Κρίκελλο του Νίκου Κατσιάρη αν και χωρίς αλλαγή και με αρκετές απουσίες πήρε μια σημαντική νίκη μένοντας σε τροχιά τίτλου. Προηγήθηκε με γκολ του Γιώργου Κοσσόβα στο 31΄ και δέχτηκε την ισοφάριση στην επανάληψη. Είχε δοκάρι με τον Σωτήρη Αγγελακόπουλο, όμως στο 84΄ ο Μπάμπης Μπεσλεμές χάρισε την νίκη στην ομάδα του. Στον πανηγυρισμό βγήκε εκτός γηπέδου, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και το Κρίκελλο να τελειώσει με 10.
Την επόμενη (5η) αγωνιστική την Κυριακή 20/5 το Κρίκελλο θα παίξει με τα Άγραφα και ο Απεραντιακός θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ. Ο Απεραντιακός παρέμεινε στους 5 βαθμούς, ενώ το Κρίκελλο πέρασε στην 2η θέση έχοντας πλέον 7 πόντους.

Χωρίς θεατές
Η αναμέτρηση της Β΄ Κατηγορίας Ευρυτανίας δεν προσέλκυσε το ενδιαφέρον των φιλάθλων με τις κερκίδες του σταδίου να είναι άδειες.

Στη διεκδίκηση ο Κεραυνός
Το Κρίκελλο παρέμεινε στο -3 από τα Άγραφα και μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου. Αντίθετα ο Απεραντιακός απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή και δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Από ένα νέο πρόσωπο

 












Την πρώτη του φετινή εμφάνιση με τον Απεραντιακό έκανε ο Δημήτρης Κουτσοθανάσης (Φωτογραφία Αριστερά) και για το Κρίκελλο ο Γιώργος Τσιόβολος (Φωτογραφία Δεξιά).

Α΄ Μέρος

Στην κόντρα ο Κοσσόβας


Το Κρίκελλο στο 31ο λεπτό άνοιξε το σκορ όταν μετά την μπαλιά ακριβείας του Μπάμπη Μπεσλεμέ, ο Γιώργος Κοσσόβας πρόλαβε στην έξοδο τον Παναγιώτη Πατλιά πλάσαρε εύστοχα, γράφοντας το 0-1. Ο άλλοτε παίχτης των ακαδημιών του ΠΑΣ Γιάννινα σκόραρε και στη δεύτερη φετινή του συμμετοχή.





11ος ο Κοσμάς


Ο Απεραντιακός για περισσότερο από 30΄ λεπτά έπαιζε με 10 παίκτες, καθώς ο Κοσμάς Τσιαμάκης (Φωτογραφία) μπήκε στο ματς στο 32΄.

Κοντά στο γκολ


Οι Απεράντιοι απώλεσαν την καλύτερη τους στιγμή στο α΄ μέρος στο 35΄όταν μετά το φάουλ του Κοσμά Τσιαμάκη από τα δεξιά, ο Γιάννης Κονδύλης (Φωτογραφία) σούταρε από κοντά στο οριζόντιο δοκάρι του Νίκου Κουτσιαύτη.


Οι καλύτερες φάσεις
6΄: Ο Μπακόλας σέντραρε από τα δεξιά και το σουτ του Κονδύλη απέκρουσε ο Κουτσιαύτης.
16΄: Ο Αγγελακόπουλος τροφοδότησε τον Γιαννακόπουλο, που πλάσαρε άουτ.
18΄: Σουτ του Κονδύλη απέκρουσε ο γκολκίπερ του Κρικέλλου.
21΄: Ο Γιαννακόπουλος έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και η κεφαλιά του Πολύζου πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι.
30΄: Σουτ του Μπεσλεμέ Χ. κατέληξε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Πατλιά.
31΄: Ο Μπεσλεμές Χ. με μπαλιά ακριβείας βρήκε τον Κοσσόβα, που πλάσαρε στην έξοδο τον Πατλιά γράφοντας το 0-1.
35΄: Ο Τσιαμάκης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και το σουτ του Κονδύλη από κοντά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κεραυνού.
44΄: Χαμηλό σουτ του Κοσσόβα εκτός περιοχής μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο γκολκίπερ του Απεραντιακού.

Β΄ Μέρος

Παρουσία Τσιώλη και μελών ΕΠΣΕ
Τα πρώτα λεπτά της επανάληψης παρακολούθησε ο Ευρυτάνας προπονητής Σάκης Τσιώλης μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργο Παπαντζίμα και τα στελέχη της εκτελεστικής επιτροπής Νίκο Δροσίνη και Βασίλη Κατσίκη.


Ισοφάρισε ο Στράτος


Οι γηπεδούχοι έφεραν την αναμέτρηση στα ίσα στο 56΄, όταν ο Πάνος Αρβανίτης σέντραρε από τα δεξιά και ο Στράτος Παπαθανάσης (Φωτογραφία) στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ στην δεξιά γωνία του Νίκου Κουτσιαύτη ισοφάρισε σε 1-1.



Δοκάρι Αγγελακόπουλου


Το Κρίκελλο είχε δοκάρι στο 68΄, όταν το σουτ του Σωτήρη Αγγελακόπουλου μέσα από την περιοχή και δεξιά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Σκόραρε και αποβλήθηκε


Ο Κεραυνός έφτασε στο νικητήριο τέρμα στο 84΄ όταν ο Γιώργος Κοσσόβας εκτέλεσε χαμηλά φάουλ από αριστερά, ο πορτιέρο του Απεραντιακού απέκρουσε ασθενώς στην δεξιά του γωνία και ο Μπάμπης Μπεσλεμές (Φωτογραφία) πήρε το «ριμπάουντ» και με σουτ από κοντά εύκολα έκανε το τελικό 1-2. Ο σκόρερ προς έκπληξη όλων έφυγε πανηγυρίζοντας μόνος του πολλά μέτρα εκτός του αγωνιστικού χώρου και «μοιραία» είδε την κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι Σπύρο Μπύρο.







Διακοπή για να αποφευχθούν οι ενστάσεις
Στο 88΄ το παιχνίδι διακόπηκε για 4 λεπτά, όταν υπήρχε αρχικά πρόθεση από τον Απεραντιακό να κάνει ένσταση για το δελτίο ενός ποδοσφαιριστή του Κρικέλλου (Νο5) που δεν είχε φωτογραφία, με το Κρίκελλο να «απαντάει» και να απειλεί και αυτό με ένταση για πλαστοπροσωπία για το Νο 10 του Απεραντιακού. Τελικώς τα πνεύματα ηρέμησαν και καμία πλευρά δεν προχώρησε σε ένσταση με το ματς να ολοκληρώνεται μετά από 7-8 λεπτά καθυστερήσεων.




Οι καλύτερες φάσεις
51΄: Σουτ του Τσιαμάκη πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι του Κρικέλλου.
56΄: Ο Αρβανίτης σέντραρε όμορφα από τα δεξιά και ο Παπαθανάσης στο δεύτερο δοκάρι από κοντά με πλασέ στην δεξιά γωνία του Κουτσιαύτη ισοφάρισε σε 1-1.
63΄: Ο Αγγελακόπουλος τροφοδότησε τον Γιαννακόπουλο, που πλάσαρε άουτ στην έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα.
68΄: Σουτ του Αγγελακόπουλου μέσα από την περιοχή και δεξιά προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Πατλιά.
77΄: Ο Κοσσόβας έδωσε στον Αγγελακόπουλο, που σούταρε και ο Πατλιάς απέκρουσε σε κόρνερ.
80΄: Χτύπημα φάουλ του Κοσσόβα βρήκε στο τοίχος άλλαξε πορεία και έφυγε κόρνερ λίγο πάνω από το τέρμα του Απεραντιακού.
84΄: Ο Κοσσόβας εκτέλεσε χαμηλά φάουλ από αριστερά, ο Πατλιάς απέκρουσε στην αριστερή του γωνία και στην επαναφορά ο Μπεσλεμές Χ. με πλασέ σκόραρε το 1-2. Ο σκόρερ έφυγε πανηγυρίζοντας μόνος πολλά μέτρα έξω από το γήπεδο και μοιραία αποβλήθηκε παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Διακριθέντες
Απεραντιακός: Τζερεμές, Κονδύλης
Κρίκελλο: Κοσσόβας, Μπλεσμές Σ., Βλάχος Κ.

Κίτρινες Κάρτες
-

Συνθέσεις Ομάδων

Απεραντιακός (Χριστόφορος Κατσίκης): Πατλιάς, Τσιαμπόκαλος, Τζερεμές, Κουτσοθανάσης Κ., Αρβανίτης, Κονδύλης, Κατσίκης, Μπακόλας, Σταμούλης, Κουτσοθανάσης Δ.(46΄ Παπαθανάσης), Τσιαμάκης

Κρίκελλο (Νίκος Κατσιάρης): Κουτσιάυτης, Τσιόβολος, Σταυρίδης, Βλάχος Κ., Κοσσόβας, Αγγελακόπουλος, Πολύζος, Τσιμιτσέλης Α., Γιαννακόπουλος, Μπεσλεμές Σ., Μπεσλεμές Χ.

Διαιτητής: Σπύρος Μπύρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Μαρία Χρυσαφοπούλου (ΕΠΣ Ευρυτανίας)























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος