Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Πρωταθλήτρια Δημοτικών Σχολείων μπάσκετ η Nike B.C.











Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Πρωτάθλημα Δημοτικών Σχολείων, το οποίο διοργάνωσε η Π.Α.Κ και συμμετείχαν πέντε ομάδες.  Η τελική φάση διεξήχθη τo Σάββατο 21 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο του Καρπενησίου.
Το χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Nike B.C. των Χρήστου Καλαμπάκα(Αναδείχτηκε τροπαιούχος coach για ακόμη μια χρονιά) και Βασίλη Ρουμελιώτη, κερδίζοντας δύσκολα στον μεγάλο τελικό με 40-33 τους Karpen Kings του Νίκου Ανδρέου. Στον μικρό τελικό οι Mech Masters επιβλήθηκαν με 30-17 των Cavaliers.
Μεταξύ των δυο τελικών πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός βολών. Ο Χαράλαμπος Μπαρμπούτης των τροπαιούχων ξεχώρισε και έκανε το 11/12, κατακτώντας την πρωτιά. Την απονομή στον νικητή έκανε η προπονήτρια της διοργανώτριας Ακαδημίας Κατερίνα Μπαλωμένου. Όσον αφορά στις ομάδες, στους τρίτους Mech Masters την απονομή έκανε ο προπονητής της Π.Α.Κ. Φώντας Ζαχαρόπουλος, στους δεύτερους Karpen Kings η Μαρία Σαξώνη και στην πρώτη Nike B.C.ο Θανάσης Παπαχατζής, βοηθός προπονητή της ΑΕΚ.
Σε όλους τους συμμετέχοντες μοιράστηκαν από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης βιβλία με θέμα την αθλητική βία. Στην τελική φάση συνέβαλλε για ακόμη μια φορά ο ρέφερι Θανάσης Χουσιάδας. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το 2019.


















































Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, 
Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας
Πληροφορίες: panevryaniki.wordpress.com