Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Σάρωσε τα μετάλλια ο Α.Σ. Ευρυτανίας στο Πανελλήνιο Κύπελλο


O Α.Σ. Tae Kwon Do των δασκάλων Νίκου και Σταύρου Ζαρμακούπη κατέκτησε στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kick Boxing(21-22 Απριλίου στο κλειστό στάδιο βαρεών αθλημάτων πάλης στα Άνω Λιόσια 21 μετάλλια(8 χρυσά-5 ασημένια-8 χάλκινα), έχοντας εντυπωσιακή παρουσία στα στυλ light contac και kick light. Συμμετείχε με 13 αθλητές-τριες.
Ο Θανάσης Ντρίβας και η Ανδρονίκη Μπαρμπούτη κέρδισαν ένα χρυσό και ένα ασημένιο, ενώ τρία μετάλλια κατέκτησε ο Οδυσσέας Γραμματίκας(1 χρυσό-1 αργυρό-1 χάλκινο)
Ασημένιος στέφθηκε ο Χαράλαμπος Ζαχαράκης .Ένα ασημένιο και ένα χάλκινο για την Κωνσταντίνα Αρωνιάδα, ενώ ο Λουκάς Διαμάντης κατέκτησε ένα χάλκινο.
Ειρήνη Σταΐκούρα, Σεμέλη Ζαρμακούπη, Λαμπριάννα Βίγλη, Μαρία Κονιαβίτη και  Ηλίας Τρίκκας ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, αλλά και στο τρίτο, κερδίζοντας από δυο μετάλλια ο καθένας. Συμμετείχαν και στην ηλικιακή κατηγορία(8-10 ετών) οι: Βαγγέλης Ζαχαράκης και Διονύσης Μαρκέτος.
Να αναφερθεί πως μεταξύ των διαιτητών των αγώνων ήταν ο Ευρυτάνας πρωταθλητής και επί σειρά ετών μέλος του Ευρυτανικού συλλόγου Σπύρος Κολοκώτσιος.










*Φωτογραφίες του κ. Ζαρμακούπη