Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Παμπαίδες: Π.Α.Κ.-Άρης Σπερχειάδας 59-39

Σε αγώνα που έγινε σε αθλητικά πλαίσια η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης επικράτησε με 59-39 του Άρη Σπερχειάδας.
Η εξ αναβολής συνάντηση ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ. Άρχισε στις 4 την Κυριακή 29 Απριλίου στο κλειστό Γυμναστήριο Καρπενησίου.
Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και πανηγύρισε το «ροζ» φύλλο αγώνος, κάνοντας θετική εμφάνιση. Γιώργος Ντότσικας και Βαγγέλης Μπόνιας πέτυχαν 18 πόντους.  Η Ακαδημία βρίσκεται στην 3η θέση, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και δυο ήττες.
Ο Άρης Σπερχειάδας του Δημήτρη Έλληνα έπαιξε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, έχοντας παίξει το Σάββατο(28/4) και με τον Έσπερο Λαμίας. Ήταν αρκετά ανταγωνιστικός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προηγούμενος στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Γιώργος Καραγεώργος πέτυχε 16 με δυο 3ποντα. Οι Φθιωτοί έκλεισαν τον πρώτο γύρο με μια νίκη και τρεις ήττες. Είναι στην τέταρτη θέση και διακρίνονται για τη μαχητικότητα τους.
Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής η Π.Α.Κ. αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 5/5 τον Έσπερο Λαμίας, ενώ ο Άρης αγωνίζεται και αυτός μακριά από το «σπίτι» του, παίζοντας με τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη.

Γύρω στους 30
Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 30 θεατές.

«Δίδυμο» νίκης














Γιώργος Ντότσικας(Φωτογραφία αριστερά) και Βαγγέλης Μπόνιας(Φωτογραφία δεξιά) πέτυχαν από 18 πόντους έκαστος.

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι
Οι Σπερχειαδίτες είχαν αγωνιστεί μια ημέρα νωρίτερα στην έδρα τους με τον Έσπερο Λαμίας, γνωρίζοντας την ήττα με 43-78.

30 από τους 39














Για το συγκρότημα του Δημήτρη Έλληνα ο Γιώργος Καραγεώργος(Φωτογραφία αριστερά) πέτυχε 16 πόντους με δυο εύστοχα 3ποντα. Ο αρχηγός Δημήτρης Λαμπρακόπουλος(Φωτογραφία δεξιά) σημείωσε 14.

Θετική παρουσία
Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με δυο νίκες και δυο ήττες.

Οριακό προβάδισμα
Οι φιλοξενούμενοι προπορεύτηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με 12-13, με τις δυο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ.


Ανέτρεψε η Π.Α.Κ.
Στην δεύτερη περίοδο η Ακαδημία είχε ένα «νταμπλ» επιμέρους 12-6 και έκλεισε το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 24-19.

Νέο «νταμπλ»
Με ένα ακόμη «νταμπλ» επιμέρους 16-8 η Π.Α.Κ. προηγήθηκε με 40-27 της Σπερχειάδας, φτάνοντας στο +13.

Στο τελικό +20
Οι γηπεδούχοι με θετική εμφάνιση επικράτησαν με 59-39 των μαχητικών παιχτών του Άρη. Το επιμέρους σκορ της τελευταίας περιόδου ήταν 19-12 υπέρ τους.

Τα 8λεπτα
12-13, 24-19, 40-27, 59-39

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Υφαντής 4, Μπακατσιάς, Κοκοτίνης, Παλαιολόγος 2, Κουδουνάς, Κότσιεβ 4, Μαυραγάνης 11, Μαραγούσιας, Τσιάρας, Ντότσικας 18, Τσακνιάς 2, Μπόνιας 18

Άρης (Δημήτρης Έλληνας): Φέκας 2, Γκόγιας 1, Σκουτέλης, Λαμπρακόπουλος 14, Τσιρούνης, Ντζούνας 2, Γεωργίου, Καραγεώργος 16(2), Γριτσίπης 4, Μανίτας

Κριτής: Θανάσης Γιαννόπουλος(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Χρονομέτρης: Ζέπος Παλαιολόγος
Χρονομέτρης 24΄΄: Κώστας Παπαγεωργίου 

























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος