Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Γ.Σ. Φάλαρα-Γ.Σ. Άτλας 54-49

Με το «αριστερό» μπήκε στη δεύτερη φάση ο Άτλαντας, ο οποίος ηττήθηκε με 54-49 από την δυνατή εντός έδρας ομάδα των Φαλάρων.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Απριλίου στο Πάρκο Λαού της Στυλίδας. Άρχισε στις 5 και 30, έγινε κάτω από ζέστη και ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ(2η φάση).
Τα Φάλαρα του Αποστόλη Λαχανά είχαν από την αρχή του αγώνα την υπεροχή και έφτασαν στην επικράτηση, ύστερα από την εκτός ήττα της πρεμιέρας από τον Μεδεών. Οι Στυλιδιώτες διατήρησαν από την αρχή έως το τέλος το προβάδισμα τους και μπήκαν ξανά στο «κόλπο» της δυάδας. Ο Παύλος Ντινόπουλος ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 14 πόντους.
Ο Άτλας υπό την καθοδήγηση του τραυματία Δημήτρη Λερογιάννη δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Στυλίδα, παρότι είχε ανταγωνιστική παρουσία και βρισκόταν κοντά στο σκορ . Πλέον οι πιθανότητες ανόδου μειώνονται, όμως όλα είναι ανοιχτά και θα κριθούν στις επόμενες συναντήσεις. Ο Θωμάς Χονδρός με 11 πόντους και ο Δημήτρης Σεριανάι με 10 πόντους ήταν οι δυο διψήφιοι αθλητές των Ευρυτάνων.
Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής την Κυριακή 29 Απριλίου ο Άτλαντας θα παίξει στο Καρπενήσι με τη Δροσιά από τη Χαλκίδα, με στόχο την πρώτη του νίκη στη δεύτερη φάση. Ρεπό για τους Στυλιδιώτες.

«Στοιχειωμένη» έδρα
Για ακόμη μια φορά το Πάρκο του Λαού αποδεικνύεται δύσκολη έδρα για τους Καρπενησιώτες, γνωρίζοντας σε αυτό μια ακόμη ήττα.

Δύναμη στο καλάθι


Ο Παύλος Ντινόπουλος(Φωτογραφία) ξεχώρισε για τους νικητές με 14 πόντους, ενώ στους 11 σταμάτησε ο Κώστας Λούβαρης.

Πρωτιά Θωμά Χονδρού


Για τους φιλοξενούμενους ο Θωμάς Χονδρός(Φωτογραφία) σκόραρε 11 πόντους. Έναν λιγότερο με ένα εύστοχο 3ποντο είχε ο Δημήτρης Σεριανάι.

Αφόρητη ζέστη
Η συνάντηση έγινε κάτω από αφόρητη ζέστη. Ως γνωστόν οι Στυλιδιώτες αγωνίζονται σε ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ.

Στην αποστολή ο Ανδρέου


Για πρώτο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας ο νεαρός Παύλος Ανδρέου(Φωτογραφία) ήταν μέλος της αποστολής, στην οποία υπήρχαν αρκετές απουσίες. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Δημήτρη Λερογιάννη, ο οποίος ήταν τραυματίας και «κοούτσαρε».

Μικρό προβάδισμα
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με 11-7.

Αποσπάστηκαν τα Φάλαρα
Αρκετά καλή παρουσία είχε η ομάδα του Αποστόλη Λαχανά στη δεύτερη περίοδο, στην οποία με ένα επιμέρους 22-15 έκλεισε το ημίχρονο σε διψήφια διαφορά για το 33-22.

Διατηρήθηκε σε ασφάλεια
Το επιμέρους σκορ της τρίτης περιόδου ήταν υπέρ του Άτλαντα(10-12), με τους Καρπενησιώτες να μειώνουν ελάχιστα σε 43-34.

Δεν έφτασε η προσπάθεια
Μέχρι τέλους πάλεψε το συγκρότημα του Καρπενησίου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό, μένοντας στο τελικό 54-49. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα επιμέρους 11-15 στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού.

Τα δεκάλεπτα
11-7, 33-22, 43-34, 54-49

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Φάλαρα (Αποστόλης Λαχανάς): Αρσενίου 7, Καρανίκας 8(1), Τσουκαλάς 5(1), Ρουκουτάκης Δ. 9(1), Λαΐνας,  Ντινόπουλος 14, Παττακός, Λούβαρης 11, Σάλλας

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Σταλίκας 8, Ανδρέου, Σεριανάι Δ. 10(1), Σεριανάι Κ., Δροσίνης Ι. 6, Πανόπουλος 4(1), Χονδρός 11, Σαμαντάς 2,  Μπουμπουρής, Δροσίνης Γ., Οσμενάι 8(1)

Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος& Αντώνης Πατάγιας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Δημήτρης Γλωσσόπουλος-Νίκος Καλαντζής-Διονύσης Αναγνώστου(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)












Πηγή: stilida.com