Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Ποδόσφαιρο (Αγόρια): 3ο ΓΕΛ Λαμίας-ΓΕΛ Καρπενησίου 5-1

Ήττα-αποκλεισμό με 5-1 γνώρισε στο ποδόσφαιρο αγοριών το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου από το 3ο Γενικό Λύκειο Λαμίας για το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων. Το παιχνίδι διεξήχθη την Τετάρτη 25 Απριλίου στο γήπεδο της Ανθήλης και άρχισε στις 11 και 30.
Για το 3ο ΓΕΛ Λαμίας σκόραραν οι: Μπλάνης, Μαρκόπουλος, Ζαγγογιάννης(2) και Σωτηρόπουλος.  Το ημίχρονο είχε λήξει με 3-1 υπέρ των γηπεδούχων.
Για τους φιλοξενούμενους, τους οποίους καθοδήγησε ο γυμναστής τους Χρήστος Αρμάγος ο Γιώργος Σερπάνος, ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΚ είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 στο α΄ μέρος. 
Οι πρωταθλητές Φθιώτιδας αντιμετώπισαν στην επόμενη φάση στην έδρα τους(27/4) την πρωταθλήτρια ομάδα της Φωκίδας, νικώντας με 3-0.

Συνθέσεις Ομάδων

3ο ΓΕΛ Λαμίας:  Μονοπάτης, Νεοχωρίτης, Ταγκαλάκης, Πρίφτη, Σπαθάρης, Μπλάνης, Σιάππας, Ζαγγογιάννης, Βασιλάρης, Κασάπας, Μαρκόπουλος(Καραγεώργος, Βλαχάκης, Σωτηρόπουλος, Φούντας, Πούλος, Παπανικολάου)

ΓΕΛ Καρπενησίου: Νούλας, Καραντάνας, Πατρώνης, Τσιάμης, Καραμπάς, Τόλης, Σερπάνος, Τάσιος, Μάκκας, Καραγιάννης, Ρέπας(Κοντοπάνος, Κυλλής, Μοτσιόλας, Καββαδίας, Σενκάι, Φέγγος)

Διαιτητής: Αντώνιος Πόρφος
1ος Βοηθός: Γιάννης Φλωράκης
2ος Βοηθός: Αλέξανδρος Μαδούρας