Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Κρίκελλο-Απεραντιακός 1-1

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Κρίκελλο και Απεραντιακός, αφού στην πρεμιέρα της Β΄ κατηγορίας αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή (22/4) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 5.30 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Β΄ Ευρυτανίας, έγινε κάτω από ζέστη και υψηλή θερμοκρασία και παρουσία λιγοστών θεατών.
Το Κρίκελλο του Νίκου Κατσιάρη ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι προηγούμενο στο 7΄ με αυτογκόλ του Κώστα Κουτσοθανάση. Στο δεύτερο μέρος παρότι ο Κεραυνός έπαιζε με παίκτη παραπάνω ένα λάθος του γκολκίπερ του έφερε την ισοφάριση στο 79΄.
Ο Απεραντιακός του Χριστόφορου Κατσίκη «αφυπνίστηκε» από το 61ο λεπτό, όταν έμεινε με 10 λόγω της απευθείας κόκκινης του Βασίλη Λιάγκου πίεσε και ισοφάρισε στο 79΄ με γκολ του Γιάννη Κονδύλη. Οι Απεράντιοι βρέθηκαν πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και συγκεκριμένα στο 7΄ με αυτογκόλ του αρχηγού τους.
Την επόμενη (2η) αγωνιστική μια εβδομάδα μετά το Κρίκελλο θα αντιμετωπίζει τα Άγραφα και ο Απεραντιακός της ΑΕΚ.

Μικρό το ενδιαφέρον
Και στο δεύτερο παιχνίδι της Β΄ κατηγορίας το ενδιαφέρον των φιλάθλων ήταν πολύ μικρό με το ματς να γίνεται και αυτό κάτω από ηλιοφάνεια και ζέστη.


Το περσινό ζευγάρι
Οι δυο ομάδες άρχισαν την σεζόν όπως την τελείωσαν πέρυσι αφού είχαν αγωνιστεί στον τελικό για να την ανάδειξη του πρωταθλητή. Ο Απεραντιακός είχε κατακτήσει τότε το πρωτάθλημα, νικώντας με 2-0,  όμως δεν ανέβηκε στην Α΄ Ευρυτανίας.

Χωρίς αλλαγή
Η ομάδα του Νίκου Κατσιάρη δεν είχε αλλαγή με τους 11 που ξεκινούν να ολοκληρώνουν και το παιχνίδι.

Οι τρεις νεοαποκτηθέντες


Την πρώτη τους εμφάνιση για το Κρίκελλο έκαναν οι: Σταύρος Σταυρίδης (Φωτογραφία Αριστερά), Δημήτρης Πολύζος (Φωτογραφία Κέντρο) και Αναστάσης Μάστορας (Φωτογραφία Δεξιά), οι οποίοι έκαναν την 1η τους εγγραφή.

Οι νέοι της Βαλαώρας



 












Για τον Απεραντιακό αγωνίστηκαν τα τέσσερα χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα Θύμιος Καρδαμπίκης (Φωτογραφία Πάνω Αριστερά), Παναγιώτης Πατλιάς (Φωτογραφία Πάνω Δεξιά), Κώστας Τζερεμές (Φωτογραφία Κάτω Αριστερά) και Κώστας Μπακόλας (Φωτογραφία Κάτω Δεξιά). Ο πρώτος υπήρξε και πέρυσι μέλος της ομάδας, ενώ ο τελευταίος μπήκε ως αλλαγή.


Α΄ Μέρος

Τους χειροκρότησαν για πέρυσι
Πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες του Κρικέλλου προχώρησαν σε μια κίνηση Fair Play, καθώς στον περσινό τελικό είχαν αποχωρήσει από την απονομή. Φέτος όμως επανόρθωσαν και χειροκρότησαν τους περσινούς πρωταθλητές πριν την έναρξη της αναμέτρησης.



Με αυτογκόλ Κουτσοθανάση


Στην πρώτη τους επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ οι Κρικελλιώτες προηγήθηκαν όταν μετά το φάουλ του Σωτήρη Αγγελακόπουλου από τα δεξιά ο Κώστας Κουτσοθανάσης με κεφαλιά προς τα πίσω άθελα του πέτυχε αυτογκόλ για το 0-1.




Ανέβηκε ο Απεραντιακός
Οι γηπεδούχοι για τα επόμενα 15 λεπτά του ματς πίεσαν τον αντίπαλο και έκαναν αισθητή την παρουσία τους δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες.

Κοντά στο 2ο ο Κεραυνός
Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το Κρίκελλο να «αγγίζει» σε 2-3 περιπτώσεις ένα δεύτερο γκολ που θα του έδινε σημαντικό προβάδισμα νίκης.

Οι καλύτερες φάσεις
7΄: Ο Αγγελακόπουλος εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά ο Κουτσοθανάσης με κεφαλιά προς τα πίσω έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Πατλιά (1-0).
9΄: Ο Αρβανίτης πάσαρε στον Ανδρεάκη, που σούταρε δυνατά άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κουτσιάυτη.
14΄: Ο Τζερεμές εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και την κεφαλιά του Καρδαμπίκη μπλόκαρε ο πορτιέρο του Κρικέλλου.
23΄: Ο Μάστορας εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και η κεφαλιά του Μπεσλεμέ Σ. πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.
32΄: Ο Μπεσλεμές Σ. έκανε το γέμισμα και η κεφαλιά του Πολύζου πέρασε πάνω από την εστία των Απεράντιων.
35΄: Ο Μπεσλεμές Χ. τροφοδότησε τον Γιαννακόπουλο, που πλάσαρε από κοντά και ο Πατλιάς απέκρουσε σε κόρνερ.
43΄: Μετά το λάθος του Κουτσοθανάση το πλασέ του Γιαννακόπουλου πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι.

Β΄ Μέρος

Αποβολή Λιάγκου


Ο Βασίλης Λιάγκος στο 61΄ ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Νίκο Γιαννακόπουλο και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Ο φορ του κεραυνού έμπαινε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων μετά τη μπαλιά ακριβείας του Μπάμπη Μπεσλεμέ. 




Πίεσε ο Απεραντιακός
Παρότι ο Απεραντιακός ήταν με 10 παίκτες πίεσε στα εναπομείναντα λεπτά και δικαιώθηκε φτάνοντας στο τελικό 1-1.
Ισοφάριση από Κονδύλη


11 λεπτά πριν το φινάλε ο Απεραντιακός έφτασε στην ισοφάριση όταν μετά το τραγικό λάθος του γκολκίπερ Νίκου Κουτσιαύτη, ο Γιάννης Κονδύλης πλάσαρε σε κενή εστία και ισοφάρισε σε 1-1.




Οι καλύτερες φάσεις
61΄: Ο Λιάγκος ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Γιαννακόπουλο, που έμπαινε σε θέση τετ α τετ με τον Πατλιά μετά την μπαλιά του Μπεσλεμέ Χ. και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.
63΄: Απευθείας εκτέλεσε φάουλ του Τσιαμάκη απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουτσιαύτης.
75΄: Ο Ανδρεάκης γέμισε για τον Κουτσοθανάση, που έκανε την κεφαλιά-πάσα για τον Καρδαμπίκη που από κοντά σούταρε άουτ.
79΄: Ο Κουτσιαύτης έκανε λάθος εκτίμηση και ο Κονδύλης με πλασέ στην κενή εστία ισοφάρισε σε 1-1.
82΄: Ο Κουτσοθανάσης έδωσε στον Καρδαμπίκη, που σούταρε από καλή θέση και ο πορτιέρο του Κρικέλλου απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Διακριθέντες
Κρίκελλο: Μπεσλεμές Χ., Τσιμιτσέλης
Απεραντιακός: Κονδύλης, Ανδρεάκης

Κίτρινες Κάρτες
Γιαννακόπουλος

Συνθέσεις Ομάδων

Κρίκελλο (Νίκος Κατσιάρης): Κουτσιαύτης, Μάστορας, Βλάχος, Τσάρας, Αγγελακόπουλος, Τσιμιτσέλης Αν., Σταυρίδης, Πολύζος, Γιαννακόπουλος, Μπεσλεμές Σ., Μπεσλεμές Χ.

Απεραντιακός (Χριστόφορος Κατσίκης): Πατλιάς, Κουτσοθανάσης Κ., Λιάγκος, Ζαρμακούπης(88΄ Μπακόλας), Τσιαμάκης, Αρβανίτης, Τζερεμές, Κονδύλης(88΄ Κατσίκης), Ανδρεάκης, Σταμούλης(68΄ Τσιαμπόκαλος), Καρδαμπίκης

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Μαρία Χρυσαφοπούλου (ΕΠΣ Ευρυτανίας)























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος