Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Γιάννης Αντωνίου: «Ευελπιστώ ότι θα φέρω ένα καλό αποτέλεσμα»


Για την PyeongChang της Δημοκρατίας της Κορέας, αναχώρησε η ελληνική Ολυμπιακή ομάδα προκειμένου να πάρει μέρος στους XXIII Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, που αρχίζουν την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν ως τις 25 Φεβρουαρίου.
Την αποστολή αποτελούν οι αθλητές Απόστολος Αγγέλης, Γιάννης Αντωνίου και οι αθλήτριες Σοφία Ράλλη, Μαρία Ντάνου. Προπονητές είναι οι Στέργιος Πάππος και Τιμολέων Τσουρέκας, ενώ Αρχηγός Αποστολής είναι το μέλος της Ολομέλειας της ΕΟΕ Βασίλης Κατσώρας. Μαζί τους θα είναι και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων Δημοσθένης Γυρούσης. Την ελληνική ομάδα αποχαιρέτησε ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κολυμπάδης, που θα αναχωρήσει αύριο Τρίτη 6 Φεβρουαρίου για την PyeongChang, μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο.
Ο πρωταθλητής μας Γιάννης Αντωνίου δήλωσε κατά την αναχώρηση: «Είμαι σε πολύ κατάσταση και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό. Ευελπιστώ ότι θα φέρω ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να συνεχίσω την καριέρα μου και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε υψηλό επίπεδο.»