Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Σαββατοκύριακο στο Νησί με Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτυ και Stoiximan.gr



Η Σίτι θέλει να αποδείξει πως έχει τη στόφα του πρωταθλητή την ώρα που η Λίβερπουλ θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει την έκφραση “ουδείς αναντικατάστατος” μετά τη φυγή του Κουτίνιο. 
Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Κυριακή στο Άνφιλντ τη Μάντσεστερ Σίτι στο πιο δυνατό ματς της αγωνιστικής για την Πρέμιερ Λιγκ. Οι πολίτες θέλουν τη νίκη κυρίως για να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό, καθώς το βαθμολογικό χάσμα που χωρίζει τις δύο ομάδες φαντάζει αγεφύρωτο.
Από την άλλη, οι Reds στα… απόνερα της μεταγραφής του Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα, όχι μόνο θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο των 14 τελευταίων παιχνιδιών, αλλά και να πετύχουν και την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους απέναντι στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.
 Παίχτης – κλειδί για την Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να είναι ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος έχει πετύχει 6 γκολ σε 11 αναμετρήσεις με τη Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ. Η απόδοση μάλιστα να σκοράρει ο Αργεντινός την Κυριακή το πρώτο γκολ ή σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, προσφέρεται σε ιδιαίτερα ελκυστικές αποδόσεις στο Stoiximan.gr 
Στα υπόλοιπα ματς στη αγωνιστικής, το Σάββατο η Νιούκαστλ αντιμετωπίζει στην έδρα της τη Σουόνσι,  με τους ανθρακορύχους να είναι σε θέση φαβορί, ενώ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, η Τότεναμ καλείται να κάμψει την αντίσταση της Έβερτον που επανέρχεται, σε ένα ματς με έντονο ενδιαφέρον.

Όλα τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ είναι στο Stoiximan.gr με εκατοντάδες επιλογές στοιχηματισμού!