Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Τάραξε τα λιμνάζοντα νερά του τοπικού η Ποταμιά με Χρυσάφη


Μια μεταγραφική κίνηση, η οποία προκαλεί αίσθηση για τα Ευρυτανικά δεδομένα ολοκλήρωσε πριν λίγη ώρα η Ποταμιά. Στο ρόστερ της προστέθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής Super League Γιάννης Χρυσάφης από τον Παλληνιακό.
Ο Χρυσάφης είναι γεννηθείς στις 16/3/1981 και ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας του Μεγάλου Χωριού, αλλά και του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου. Έχει εντυπωσιακή διαδρομή σε ομάδες της Α΄, της Β΄ και της Γ΄ Εθνικής.  Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και έγινε επαγγελματίας στα 17, συνεχίζοντας σε: Μαρκό, ΟΦΗ, Πανηλειακό, Άρη, Λεβαδειακό, Αιγάλεω, Πανθρακικό, Παναιτωλικό, Τρίκαλα, Παναχαΐκή, Παναιγιάλειο, Χαλκίδα, Αστέρα Μαγούλας, Ιωνικό, Τριγλία Ραφήνας, Ατλαντίδα και Παλληνιακό.
Μάλιστα το 2005 αγωνίστηκε με την φανέλα του Άρη στον τελικό κυπέλλου ενάντια στον Ολυμπιακό. Το περασμένο καλοκαίρι έκανε προετοιμασία με τον Παλληνιακό στο Καρπενήσι, σκοράροντας σε φιλικό ματς κόντρα στον ΑΠΟΚ. Μετρά 72 συμμετοχές και 2 γκολ στη Super League, 59 συμμετοχές και 11 γκολ στη Football League, αποτελώντας ίσως τη μεγαλύτερη μεταγραφή Ευρυτανικής ομάδας. Φέτος αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ, σκοράροντας μια φορά, φορώντας το Σάββατο(27/1) για τελευταία φορά τη φανέλα του πρωτοπόρου Παλληνιακού στο εκτός έδρας 2-2 με τον ΑΠΟ Νικολακάκης.