Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς το Βελούχι-Ταξιδεύει χωρίς άγχος στον Αλμυρό

Χωρίς άγχος ταξιδεύει στον Αλμυρό ο ΑΠΟΚ, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, που βρίσκεται σε υψηλές βαθμολογικές θέσεις.
Η αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο Δημοτικό στάδιο Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος» και θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι.
Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη μετά το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους περυσινούς πρωταθλητές Θεσσαλίας. Η ομάδα της Ευρυτανίας θα επιδιώξει να κάνει μια καλή εμφάνιση, όπως συνέβη και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, που μέχρι το 84΄ κρατούσε το 0-0. Πλην των αδερφών Γιάννη και Νίκου Λάππα που αποχώρησαν το μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού ακούει στο όνομα του Λευτέρη Γιαουπλάρι. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Καρπενήσι είχε λήξει με 1-2 υπέρ του Γ.Σ.Α, ο οποίος προέρχεται από ήττα στο Μαρτίνο.
Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Αλέξανδρος Μέγας από την Πιερία με βοηθούς τους Γιώργο Ταγκαλίδη από την Πιερία και Θωμά Καλορογιάννη από τις Κυκλάδες.

«Μάχιμος ο Κατσαδούρος
Στα ευχάριστα η παρουσία του Δημήτρη Κατσαδούρου στο παιχνίδι του Αλμυρού, ενώ στο δυναμικό της ομάδας εξακολουθεί να παραμένει ο Δημήτρης Σιάτρας. Επιστρέφει ο Χρήστος Μπόγδανος, που προφυλάχτηκε με την Ποταμιά λόγω τραυματισμού. Αντίθετα τραυματίας και απών θα είναι ο Λευτέρης Γιαουπλάρι, που θα δει εκτός αγωνιστικού χώρου τις προσπάθειες των συμπαιχτών του. Παρελθόν αποτέλεσαν τα αδέρφια Γιάννης και Νίκος Λάππας(Συνεχίζουν στο Καλαπόδι  Φθιώτιδας), ενώ απέχει από τις προπονήσεις και ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, ακολουθώντας το δρόμο των: Χρήστου Λέρη και Βασίλη Ντουφεκιά(Έχει το δελτίο στα χέρια του).

Οι πιθανοί 11
Το Βελούχι αναμένεται να παραταχτεί με τους: Ρεσίτη, Κόλλια, Μπόγδανο, Σιάτρα, Ζαραβέλη, Κατσαδούρο, Χαλλή, Σερπάνο, Μπακαλίδη, Παχή και Κακκάβα, εντεκάδα που αντιμετώπισε και τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν υπάρχουν προβλήματα τιμωριών, ενώ η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής(19/1) στο Δημοτικό Στάδιο.

Κέρδισε στο κύπελλο
Στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι του ο ΑΠΟΚ με γκολ των: Γιάννη Κακκάβα και Γιώργου Χαλλή νίκησε με 1-2 την Ποταμιά για το κύπελλο, κάνοντας βήμα πρόκρισης για τον τελικό. Στα ευχάριστα η συμμετοχή σε αυτό το ματς των: Δημήτρη Τσιλιμέκη και Γιάννη Φλωράκη, που απουσίαζαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και η θετική πρώτη παρουσία στο αρχικό σχήμα του Βαγγέλη Αθανασόπουλου. Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Νίκος Σκοπέτος, που απουσίαζε στα τελευταία επίσημα ματς.

Νέα πρόσωπα στις προπονήσεις
Αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στις προπονήσεις του Βελουχίου τις προηγούμενες ημέρες, περνώντας από το μικροσκόπιο του Γιάννη Φλωράκη. Δυο εξ αυτών προέρχονται από την Φθιώτιδα και τέσσερις από την Καρδίτσα στα πλαίσια της χειμερινής ενίσχυσης του συλλόγου. Μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα μέχρι αυτήν την ώρα είναι ο Παναγιώτης Χρυσικός από την Ποταμιά, που έκανε ντεμπούτο στο Πανθεσσαλικό με τον Ολυμπιακό.

Ο αγώνας του πρώτου γύρου


ΑΠΟΚ Βελούχι-Αλμυρός  1-2 3η αγωνιστική Γ΄ Εθνικής(4ος Όμιλος) 15-10-2017 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου
Σκόρερ: 84΄ Κακκάβας-28΄, 81΄ Κιπτίου

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Λαμπρόπουλος,  Λάππας Ν., Παχής, Σιάτρας, Ζαραβέλης, Γιαουπλάρι, Γενιτσαρόπουλος, Βαρότσης(77΄ Λέρης), Μπακαλίδης, Κακκάβας, Λάππας Ι.

Αλμυρός (Λάκης Μπακάλης): Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Στουρνάρας, Κόκκας, Σαββίδης, Κιπτίου(90΄ Χολέβας), Αλεξανδρής, Φλίγκος(92΄ Βούλγαρης), Νάκας(64΄ λ.τρ. Θωμαϊδης), Κοντοβάς(82΄ Τσιάτσιος)

Διαιτητής: Παναγιώτης Κέκελος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)

Ο Αλμυρός


Στην 3η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς «έπεσε» ο Αλμυρός, έχοντας όμως  διαφορά +5 από τη γραμμή της παραμονής. Η ομάδα του Κώστα Σταματίου(Αντικατέστησε τον Λάκη Μπακάλη)έχει 25 βαθμούς(8 νίκες-1 ισοπαλία-4 ήττες) και ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο με ρεπό και ήττα από τον Οπούντιο Μαρτίνου.
Νέα πρόσωπα αποτελούν οι: Άρης Μιχάλης(27χρονος επιθετικός από την Α.Ε. Καραϊσκάκης), Ηλίας Αράπης(17χρονος δεξιός μπακ από τις Μυρμιδόνες) και Θανάσης Μπιρμπίλης(17χρονος μέσος από τον Άθλο).
Παρελθόν πρόσφατα οι: Στέλιος Νάκας(Ρόδος), Αργύρης Κυριάκος(Ρήγας Φεραίος), Ηλίας Κωτσιαρίδης(Απόλλων Λάρισας), Στέλιος Τσιάτσιος(Δήμητρα),  Παναγιώτης Βούλγαρης(Προπονεί τις Μυρμηδόνες), ενώ απέχει ο Δήμος Τσόγκας. Χρήστος Χολέβας(Επιστρέφει) και Κώστας Κρανάς δεν έπαιξαν με το Μαρτίνο λόγω τραυματισμού. Πιθανόν να απουσιάσει λόγω ίωσης ο Γιάννης Καψιώτης. 
Ο Κώστας Φλίγκος έχει χριστεί σκόρερ 7 γκολ, ενώ 4 έχει ο Κώστας Κιπτίου, πρωταγωνιστής του πρώτου αγώνα στο Καρπενήσι. Τρία για τον Παναγιώτη Κοντοβά, δύο για τον Στέλιο Νάκα και ένα για τον Βαγγέλη Στουρνάρα.
Ο Γ.Σ.Α προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από το Μαρτίνο με 3-2(Σκόρερ οι Στουρνάρας και Κοντοβάς), παρότι προηγήθηκε με 1-2. Αγωνίστηκαν οι: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Κόκκας, Σαββίδης, Θωμαΐδης(63΄ Φαράντος), Κιπτίου, Στουρνάρας, Αλεξανδρής, Φλίγκος, Κοντοβάς.


Κώστας Σταματίου: «Το Βελούχι θέλει προσοχή»


Ο προπονητής του Αλμυρού δήλωσε στο magnesiasports.gr για τα Κυριακάτικο ματς: «Το Βελούχι είναι μία ομάδα που θα έρθει στον Αλμυρό, χωρίς άγχος. Οφείλουμε να το σεβαστούμε και να μην το υποτιμήσουμε, αν θέλουμε να το κερδίσουμε. Καθημερινά το επισημαίνω στους ποδοσφαιριστές μου και θα συνεχίσω να το κάνω, μέχρι να έρθει η Κυριακή.»

Το «μενού» της 16ης αγωνιστικής
Οι υπόλοιπες συναντήσεις είναι οι εξής:  Θήβα-Οπούντιος Μαρτίνου, Αχιλλέας Φαρσάλων-Νίκη Βόλου, Σέλλανα-ΝΠΣ Βόλος, Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Ιτέας και Ρήγας Φεραίος-Αμβρυσσέας Διστόμου. Ρεπό έχει ο Διγενής Νεοχωρίου. Η Νίκη Βόλου απέκτησε τους: Γιάννη Ντινιωτάκη και Δημήτρη Τζάθα.
Το όνομα τους στο ποινολόγιο βλέπουν οι: Ηλίας Μεταλλινός(Αμβρυσσέας Διστόμου), Γιάννης Αντωνόπουλος, Σταύρος Γεωργουσόπουλος, Κώστας Μαλισσόβας, Θοδωρής Χαραλαμπίδης(Αστέρας Ιτέας), Βασίλης Κατσαμάγκας, Βασίλης Μπασιάκας(Διγενής Νεοχωρίου, θα εκτίσουν την επόμενη αγωνιστική λόγω του ρεπό), Μάριος Τόπι, Γιώργος Μόνος(Θήβα/3 αγωνιστικές), Σενάντ Μπάιριτς, Νέτι Μέτσε(Νίκη Βόλου). Αντίθετα εξέτισε την ποινή 4 αγωνιστικών ο Θανάσης Παπαγεωργίου του Ρήγα. Με 300 ευρώ τιμωρήθηκαν Θήβα και Νίκη Βόλου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Γ΄ Εθνική (4ος Όμιλος)

16η αγωνιστική 21-1-2018 15:00

Θήβα-Οπούντιος Μαρτίνου Δημοτικό Στάδιο Θήβας
Διαιτητής: Γεώργιος Φίτσας(Δυτικής Αττικής)
1ος Βοηθός: Βασίλειος Νατσιόπουλος(Δυτικής Αττικής)
2ος Βοηθός: Χρήστος Παύλος(Δυτικής Αττικής)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργία Ρώσση(Αθηνών)

Αλμυρός-ΑΠΟΚ Βελούχι Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού
Διαιτητής:  Αλέξανδρος Μέγας(Πιερίας)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Ταγκαλίδης(Πιερίας)
2ος Βοηθός: Θωμάς Καλορογιάννης(Κυκλάδων)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημήτριος Τζιόλας(Λάρισας)

Αχιλλέας Φαρσάλων-Νίκη Βόλου Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων
Διαιτητής: Ευάγγελος Λαθύρης(Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Στυλιανός Καραγιάννης(Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Λιτοσελίτης(Φθιώτιδας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Παναγιώτης Γιάγκος(Τρικάλων)

Σέλλανα-ΝΠΣ Βόλος Δημοτικό Στάδιο Προαστίου
Διαιτητής: Ιωάννης Μπλούνας(Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Βασίλειος Καλύβας(Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Σεραφείμ Γάκος(Φθιώτιδας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ματθαίος Κοφίτσας(Καρδίτσας)

Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Ιτέας Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου
Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης(Κοζάνης)
1ος Βοηθός: Βασίλειος Ιωαννίδης(Κοζάνης)
2ος Βοηθός: Θωμάς Βογδόπουλος(Κοζάνης)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Σπυρίδων Πουγκακιώτης(Φθιώτιδας)

Ρήγας Φεραίος-Αμβρυσσέας Διστόμου Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου
Διαιτητής: Χρήστος Αγγελούλης(Λάρισας)
1ος Βοηθός: Απόστολος Τσάπραζης(Λάρισας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Πατέτσος(Λάρισας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αθανάσιος Παπακώστας(Φθιώτιδας)