Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Χρυσό της Σεμέλης Ζαρμακούπη στο πρωτάθλημα G1


Στο G1 της Ελλάδας συμμετείχε ο Α.Σ Ευρυτανίας (Zarmakoupis Team) και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για την επιτυχία του συλλόγου.
Αναλυτικά: «Στο διεθνές βαθμολογούμενο για την Ολυμπιάδα τουρνουά το GREECE OPEN G1 2017 TAE KWON-DO που διοργανώθηκε στην Αθήνα στο στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα Άνω Λιόσια στις 17-18-19 Νοεμβρίου 2017 συμμετείχε η αθλήτρια του Α.Σ.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ  ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗ ΣΕΜΕΛΗ και κατάφερε να κατακτήσει την 1η Θέση και το Χρυσό Μετάλλιο.
Με συνολική συμμετοχή 900 αθλητών από όλο τον κόσμο και 32 χώρες με πολλές Εθνικές Ομάδες και δυο Ολυμπιονίκες  τον STEVEN LOPEZ  και τον AHMADABUGNAYSH έκλεισε η αυλαία της φετινής  αγωνιστικής  χρονιάς για τα διεθνή βαθμολογούμενα τουρνουά G1 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Σεμέλη.
Η ΣΕΜΕΛΗ αγωνίσθηκε στον 1ο αγώνα με την Ισραηλινή αθλήτρια την οποία κέρδισε με μεγάλη διαφορά 25-5 στον 2ο αγώνα επίσης νίκησε και σε αυτόν με μεγάλη διαφορά την Ελληνίδα αθλήτρια με 21-1 και στον τελικό κατάφερε πάλι να νικήσει την  Ελληνίδα Πρωταθλήτρια και να κατακτήσει το ψηλότερο σκαλί του βάθρου με σκορ 3-1.
Να σημειωθεί ότι το GREECE OPEN G1 2017 TAE KWON-DO είναι το μεγαλύτερο βαθμολογικό  τουρνουά που γίνεται στην Ελλάδα.»


Πηγή: fightsports.gr