Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Νίκος Αργυρίου: «Η Θήβα θα πάει πολύ καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος»

Κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι δίνει στο Καρπενήσι ο Α.Ο. Θήβα, αντιμετωπίζοντας το Βελούχι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου. Το ''Evrytania Sport'' είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει, όπως και κάθε εβδομάδα με έναν αντίπαλο. Αυτήν την φορά «καλεσμένος» μας είναι ο ικανότατος Νίκος Αργυρίου, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.
Αναφέρεται στο ξεκίνημα της ομάδας, το οποίο δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό με βάση το ποιοτικό ρόστερ της ιστορικής Θήβας. Δεν υπάρχει ωστόσο φόβος για υποβιβασμό και οι Βοιωτοί στοχεύουν να φτάσουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, έχοντας την αισιοδοξία για αυτό. Έχει ξεχωρίσει αγωνιστικά τον πρωτοπόρο ΝΠΣ Βόλος. Για τον αγώνα της Κυριακής η ομάδα του θα διεκδικήσει αυτό που της αξίζει, έχοντας παράλληλα γνώση και των τελευταίων εξελίξεων στο Βελούχι.
Ο Νίκος Αργυρίου γεννήθηκε στις 4 Απριλίου του 1994. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Θήβας και συνέχισε στις αντίστοιχες της ΑΕΚ, αγωνιζόμενος μάλιστα και στην ανδρική ομάδα(11 συμμετοχές). Συνέχισε στη Νίκη Βόλου(Super League), στην Επισκοπή, στην Αναγέννηση Καρδίτσας και στον Ιωνικό, ενώ διανύει την δεύτερη σαιζόν του στην Θήβα.  Αγωνίζεται ως μέσος και ως δεξιός μπακ-εξτρέμ,

Η συνέντευξη είναι η ακόλουθη:

Evrytania Sport: Νίκο σχολίασε μας την παρουσία της Θήβας στην Γ΄ Εθνική στις 9 πρώτες αγωνιστικές.
Νίκος Αργυρίου: «Σίγουρα το ξεκίνημα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Τα ατομικά λάθη μας στοίχησαν, με αποτέλεσμα να χάσουμε σημαντικούς βαθμούς.»

Evrytania Sport: Σας προβληματίζει η βαθμολογική συγκομιδή, η οποία σας φέρει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού;
Νίκος Αργυρίου: «Είναι λογικό να μας προβληματίζει η βαθμολογική συγκομιδή, διότι το σύνολο της ομάδας έχει παραστάσεις από επαγγελματικό επίπεδο και λογικό να είχαμε άλλες βλέψεις την αρχή της σαιζόν. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει φόβος για υποβιβασμό, διότι υπάρχει αισιοδοξία κι η ομάδα θα πάει πολύ καλύτερα στη συνέχεια.»

Evrytania Sport: Θα θέλαμε την γενικότερη άποψη σου για τον όμιλο.
Νίκος Αργυρίου: «Στον όμιλο υπάρχουν ιστορικές ομάδες, μια από αυτές που τον αποτελούν είναι και η Θήβα με παραστάσεις στη Β΄ Εθνική. Η ομάδα που έχω ξεχωρίσει μέχρι στιγμής είναι ο ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος αποτελείται από έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές.».

Evrytania Sport: Ποιος είναι ο στόχος σας για την συνέχεια;
Νίκος Αργυρίου: «Όπως είπα και νωρίτερα υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα θα πάει καλύτερα στη συνέχεια και στοχεύουμε στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.»

Evrytania Sport: Κλείνοντας να αναφερθούμε στο επικείμενο ματς με το Βελούχι. Γνωρίζεις κάτι για τον αντίπαλο;
Νίκος Αργυρίου: «Για τον αντίπαλο μας την προσεχή Κυριακή δεν γνωρίζω αρκετά πράγματα. Γνωρίζω ότι αποδυναμώθηκε, διότι έλυσαν την συνεργασία με 3 παίχτες. Βέβαια θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, καθώς είναι μια ομάδα που θα υπερασπιστεί την έδρα της, αλλά εμείς θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι μαζί αξίζει.»
.


Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος