Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Ποιος είναι ο Αστέρας Ιτέας που ταξιδεύει στο Καρπενήσι

Η ομάδα του Αστέρα Ιτέας του Κώστα Λίβα είναι ο εντός έδρας αντίπαλος του Βελουχίου την Κυριακή 29/10 για την 6η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Πρόκειται για ένα επίσης «νεοφώτιστο» σωματείο, το οποίο τελεί υπό την Προεδρία του Πέτρου Μαντούβαλου
Ο Αστέρας επικράτησε την τελευταία αγωνιστική με 3-1 του Αλμυρού, έφτασε τους 4 βαθμούς, έχοντας δώσει αρκετά δύσκολα ματς και εκτίσει και το ρεπό του.
Έχουν συμμετάσχει στο πρωτάθλημα οι νεαποκτηθέντες: Βασίλης Μάλτζαρης, Γιώργος Πανάκης, Χρήστος Αλεξίου, Θοδωρής Χαραλαμπίδης(Ιστιαία), Γιάννης Αντωνόπουλος(Λαμία), Γιάννης Αντωνίου(Θήβα), Παρασκευάς Ζαννιάς(Οπούντιος Μαρτίνου), Σταύρος Γεωργουσόπουλος(Αμβρυσσέας Διστόμου), Νίκος Χαλαστάνης(Στυλίδα), Μάριος Γκούρας(Κρισσαίος Χρισσού), Νίκος Λαζάρου, Ανδρέας Αρκουμάνης, Τζό Σείτι(Αήττητος Σπάτων), καθώς και οι: ποδοσφαιριστές της περυσινής ομάδας: Μιχάλης Τοπούζι, Άντι Τοπούζι, Δημήτρης Κοντογιώργος, Γκέρτι Μπογκντάνι, Γρηγόρης Δαμιανός, Κώστας Καρδαράς και Κώστας Χαρδαλούπας.
Μέλος της ομάδας είναι και ο 25χρονος γνώριμος μας Σπύρος Κουτσούμπας από την Πτελέα Φθιώτιδας, που μεταγράφηκε από την Θήβα, αλλά δεν έχει αγωνιστεί ακόμη λόγω τραυματισμού στην περίοδο της προετοιμασίας.
Ο Α.Σ. Αστέρας Ιτέας έχει ιδρυθεί το 1936. . Τα χρώματά του είναι το κυανό, το λευκό και το ερυθρό και σήμα του ένα ακτινωτό άστρο. Έχει κατακτήσει 13 πρωταθλήματα Φωκίδας, 11 κύπελλα Φωκίδας και αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ΄ Εθνική.

Οι μέχρι τώρα αγώνες του Αστέρα στην Γ΄ Εθνική:

ΝΠΣ Βόλος-Αστέρας Ιτέας 5-0
Αμβρυσσέας Διστόμου-Αστέρας Ιτέας 3-1(Αντωνίου)
Αστέρας Ιτέας-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Αστέρας Ιτέας-Αλμυρός 3-1(Αλεξίου, Χαρδαλούπας, Δαμιανός)

Προπονητής ο Λίβας


Στο προπονητικό τιμόνι του Αστέρα Ιτέας βρίσκεται ο πολύπειρος Κώστας Λίβας(Φωτογραφία), τεχνικός της περυσινής πρωταθλήτριας ομάδας.

«Μπαμ» με Σακελλαρίου


Τελευταία μεταγραφική κίνηση αποτελεί ο Λευτέρης Σακελλαρίου, με τον 30χρονο να έχει διατελέσει για τρία χρόνια ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Αγωνιζόταν πρόσφατα στον Πανελευσινιακό. Θα απουσιάσει ο Άντι Τοπούζι, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

Ανέλαβε ο Μαντούβαλος














Ο γνωστός δικηγόρος και πολιτικός Πέτρος Μαντούβαλος(Φωτογραφία) ανέλαβε τα διοικητικά ηνία των πρωταθλητών Φωκίδας. 




Φωτογραφίες: Αστέρας Ιτέας(Official)