Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Παίδες: Μούτα Δομοκού-Γ.Σ. Άτλας 43-68

«Αεράτος» συνέχισε ο Άτλαντας στην κατηγορία των παίδων, καθώς πέτυχε το 2/2 με εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Δομοκό. Οι ταλαντούχοι Ευρυτάνες επιβλήθηκαν της Μούτας με 43-68.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 3. Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ(Ζ΄ Όμιλος), παρουσία ελάχιστων φιλάθλων της περιοχής.
Η Μούτα του Παναγιώτη Ρήγα έδωσε το πρώτο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ενώ την επόμενη ημέρα αντιμετώπισε την Αναγένηση. Αντιμετώπισε έναν ανώτερο αντίπαλο και στα συν της οι παραστάσεις που πήραν οι αθλητές της και το πρόσωπο του τετάρτου δεκαλέπτου. Ο Γιώργος Λαΐνάς ξεχώρισε, σταματώντας στους 26 πόντους.
Ο Άτλας του Άγγελου Σαμαντά έφτασε άνετα στο θετικό αποτέλεσμα, κυριαρχώντας από το πρώτο λεπτό. Σημαντικός χρόνος συμμετοχής δόθηκε σε όλους τους αθλητές του Γυμναστικού. Ο Δημήτρης Σεριανάι ήταν αυτός που πρώτευσε στο σκοράρισμα, έχοντας 23 πόντους.
Την επόμενη(3η) αγωνιστική ο Δομοκός θα αντιμετωπίσει στις 7 Οκτωβρίου εκτός έδρας τον Πρωτέα Λαμίας, ενώ ο Άτλαντς υποδέχεται την Αναγέννηση Λαμίας.

Πάνω από το 50%


Για την ομάδα του Παναγιώτη Ρήγα ο Γιώργος Λαΐνάς(Φωτογραφία) ήταν εξαιρετικός, βάζοντας τους 26 από τους 43 πόντους των γηπεδούχων. O Νίκος Κολοβός είχε 8 με 1 εύστοχο 3ποντο.

Δεύτερο στην σειρά
Η Μούτα την επόμενη ημέρα αντιμετώπισε την Αναγέννηση στην Λαμία, γνωρίζοντας την ήττα με 63-46 σε εξ αναβολής ματς.

Συνήθης πρωτοπόρος


  Και στο δεύτερο παιχνίδι του Άτλαντα ξεχώρισε ο Δημήτρης Σεριανάι(Φωτογραφία αριστερά), έχοντας 23 πόντους στο ενεργητικό του. Ο Αντώνης Τομαράς(Φωτογραφία κέντρο)πέτυχε 12, «πυροβολώντας» και τρεις φορές έξω από τα 6,75.  Διψήφιος με 10 και 2 3ποντο ήταν και ο Παναγιώτης Κατσαρός(Φωτογραφία δεξιά).

2/2
Ιδανικό ξεκίνημα έκανε στο πρωτάθλημα έχει κάνει η ομάδα του Άγγελου Σαμαντά. Η εξαιρετική αυτή «φουρνιά» αθλητών υπόσχεται πολλά. Την αποστολή συνόδεψαν και οι: Δημήτρης Λερογιάννης και Γιάννης Χαλκιάς, προπονητές επίσης των ακαδημιών.

Υγιεινός «περίπατος»
Τις διαθέσεις τους από την αρχή έδειξαν οι Ευρυτάνες, οι οποίοι προηγήθηκαν με 7-17 στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο με ένα παρόμοιο επιμέρους 6-17 έφτασαν στο 13-34, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά την υπόθεση-νίκη.

Με rotation στο +25
Οι ανώτεροι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά καλοί και στο τρίτο δεκάλεπτο, φτάνοντας την διαφορά στο +32(21-53) με ένα επιμέρους 8-19.  Η μαχητική Μούτα μείωσε σε 43-68, έχοντας ένα επιμέρους 22-15 στην τελευταία περίοδο.

Εκτός ο Ν. Καλαμπαλίκης


Για τους Δομοκίτες ο Νίκος Καλαμπαλίκης(Φωτογραφία) συμπλήρωσε 5 ατομικά φάουλ και αποχώρησε από το παρκέ.

Τα δεκάλεπτα
7-17, 13-34, 21-53, 43-68

Συνθέσεις Ομάδων

Μούτα (Παναγιώτης Ρήγας): Λύτρας, Μπούρχας, Καλαμπαλίκης Ε., Αποστολόπουλος 1, Γουργιώτης 1, Τσίντζος, Καλαμπαλίκης Ν. 7(1), Λαΐνάς 26, Κολοβός 8(1), Σιαφάκας

Γ.Σ. Άτλας (Άγγελος Σαμαντάς): Μπίκας, Κατσαρός 10(2), Τομαράς 12(3), Κάππας 5, Σεριανάι Κ., Μανταλιός 2, Ελεζάι 6, Ανδρέου 2, Σεριανάι Δ. 23, Μπουμπουρής 4, Δροσίνης 2, Μήτσιος 2

Διαιτητής: Γιώργος Σαμαράς(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Κώστας Κονδυλόπουλος& Δημήτρης Γλωσσόπουλος(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)