Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Η ώρα της Εθνικής έφτασε με 200+ ειδικά στοιχήματα από το Stoiximan.gr


Τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπαίνουν στην τελική ευθεία με την Εθνική μας να δίνει τη δική της μάχη στα δύο τελευταία κρίσιμα παιχνίδια, το Σάββατο 07/10 με Κύπρο στο ΓΣΠ της Λευκωσίας για την 9η αγωνιστική, και με το Γιβραλτάρ 3 μέρες αργότερα, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Οι παίκτες του Μίχαελ Σκίμπε θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να βρεθούν στα γήπεδα της Ρωσίας το προσεχές καλοκαίρι, κάνοντας ακόμα πιο ενδιαφέρουσα για τους Έλληνες φιλάθλους την κορυφαία διοργάνωση εθνικών ομάδων στον κόσμο.
Ωστόσο, το χρυσό εισιτήριο δεν είναι εξ’ολοκλήρου στα χέρια τους, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση είναι να “αφήσει” η Βοσνία βαθμούς στο ματς με το Βέλγιο στο Σαράγιεβο ή έστω με την Εσθονία στο Ταλίν.
Και αν μερικοί ισχυρίζονται ότι οι μετά τις αναμετρήσεις με Βοσνία και Βέλγιο το πρόγραμμα της Εθνικής μας είναι εύκολο, οι Κύπριοι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δεν πρόκειται να αφήσουν την ευκαιρία, καθώς διαθέτουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες για τη δεύτερη θέση.
Η νίκη της Εθνικής μας απέναντι στην Κύπρο προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί στο Stoiximan.gr, αντικατοπτρίζοντας το κλίμα που υπάρχει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και το πάθος για πρόκριση. Κάτι που φάνηκε άλλωστε και από την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση με το Βέλγιο.


Η προετοιμασία έχει ολοκληρωθεί για τους παίκτες του Σκίμπε και άπαντες ανυπομονούν για την μεγάλη αναμέτρηση στη Λευκωσία. Η επιστροφή του φορμαρισμένου Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έχει δώσει έξτρα ώθηση στην ομάδα, καθώς ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει αφήσει ήδη το στίγμα του στην αρχή της σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ, πραγματοποιώντας μια από τις πιο εντυπωσιακές εκκινήσεις της καριέρας του. Μάλιστα, το ενδεχόμενο να σκοράρει απέναντι στην Κύπρο προσφέρεται σε ελκυστική απόδοση από το Stoiximan.gr.
Με το Βέλγιο να κατέχει την πρωτιά στον όμιλο με 22 βαθμούς και τη Βοσνία στη δεύτερη θέση με 14 βαθμούς, η νίκη στη Λευκωσία είναι αναγκαία για να συνεχίσει η Εθνική μας (3η θέση, 13β.) να ελπίζει στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.
Φυσικά, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πρέπει να δώσει μάχη για να μπει στα μπαράζ, καθώς σε αυτά περνούν οι οκτώ καλύτερες από τις εννέα συνολικά δεύτερες ομάδες των ομίλων, με τους βαθμούς απέναντι στον τελευταίο του κάθε ομίλου να μην μετράνε στη διαδικασία! Η 9η αγωνιστική αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον όμιλο, με όλους μας ν ανυπομονούμε να δούμε την Εθνική μας να κάνει το “2 στα 2”, μαζί με ένα μικρό... “δώρο” από Βέλγους ή Εσθονούς.