Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Με το βλέμμα στο μέλλον ξεκίνησε προετοιμασία ο ΠΑΟΚ

Εν όψει της πρώτης του συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α΄ Ευρυτανίας ο ΠΑΟΚ F.C. άρχισε την προετοιμασία με νεανική φιλοσοφία. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 και 30,αφού πρώτα υπήρξε η καθιερωμένη ομιλία του προπονητή Γιώργου Χρυσαφόπουλου και η διανομή αθλητικού υλικού.
Οι ποδοσφαιριστές που έκαναν προπόνηση ήταν η ακόλουθοι: Λάμπρος Κατσαρός, Αλέξης Μαστρογιάννης, Βαγγέλης Ζανιάς, Πάρις Καραμπάς, Φάνης Παπαροιδάμης, Αντρέας Καώνης, Θοδωρής Μπαρλάς, Γιάννης Τσάκνης, Νίκος Τόλης, Γιώργος Γκορόγιας, Στάθης Πλατανίτης, Άγγελος Γυφτομήτρος, Αντώνης Πλάκας, Γιάννης Τσάρας, Μάρκος Κουρκούνης και ο «μικρός» Μάνος Αναστασόπουλος(Γιος του προπονητή Λάκη).
Παραβρέθηκαν επίσης ο βοηθός στην ομάδα του κ. Χρυσαφόπουλου Ρέμμους Πάτρου και ο συνεργάτης του στην Ακαδημία και προπονητής της Ποταμιάς Λάκης Αναστασόπουλος.
Οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας αρχίζουν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου με παιχνίδι κυπέλλου ενάντια στην Φραγκίστα. Ο ΠΑΟΚ θα αποτελεί την ευχάριστη «νότα» της κατηγορίας, καθώς η παρουσία των μικρών παιδιών στους αγωνιστικούς χώρους είναι από μόνη της αρκετά σημαντική.

Ο «πρωτάρης»
Ο ΠΑΟΚ F.C. θα κάνει την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας. Πέρυσι συμμετείχε με επιτυχία στο Β΄ τοπικό. Να αναφερθεί πως η ακαδημία έκλεισε πρόσφατα σημαντική συνεργασία με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Μόνο 1 έμπειρος


Ο μοναδικός «μεγάλος» της ομάδας είναι ο Γιάννης Τσάκνης(Φωτογραφία), ο οποίος αποτελεί χαρακτήρα παράδειγμα προς μίμηση.

Το προπονητικό επιτελείο














Την ομάδα θα καθοδηγήσει ο Γιώργος Χρυσαφόπουλος(Φωτογραφία αριστερά) με άμεσο συνεργάτη τον Ρουμάνο έμπειρο ποδοσφαιριστή Ρέμμους Πάτρου(Φωτογραφία δεξιά), ο οποίος θα μετακινηθεί από τον Παναγραφιωτικό στην Ποταμιά. Ο κ. Χρυσαφόπουλος προπόνησε τα τελευταία χρόνια στο Α΄ τοπικό την Κρέντη, τον Αίολο και τα Άγραφα, ενώ διατέλεσε και ενωσιακός προπονητής.

Αρκετοί νέοι  ποδοσφαιριστές


Αρκετά ήταν τα νέα πρόσωπα στην προετοιμασία της ομάδας. Πρόκειται για τους: Πάρι Καραμπά(Φωτογραφία αριστερά), Βαγγέλη Ζανιά, Λάμπρο Κατσαρό(Φωτογραφία κέντρο) από τον Παναγραφιωτικό, Αντώνη Πλάκα(Φωτογραφία δεξιά) από τον ΑΠΟΚ, Νίκο Τόλη από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, Γιάννη Τσάρα από το Κρίκελλο, Άγγελο Γυφτομήτρο από την Ποταμιά και Μάρκο Κουρκούνη από την Φραγκίστα.
Προπονήθηκαν επίσης και οι: Γιώργος Γκορόγιας και ο φοιτητής στο ΤΕΙ Δασοπονίας Στάθης Πλατανίτης, που δεν έχουν δελτίο στην ομάδα.

Δηλώσεις

Γιώργος Χρυσαφόπουλος (Προπονητής ΠΑΟΚ): «Να αποκομίσουν τα νεαρά παιδιά τις ανάλογες εμπειρίες»
Ο κ. Χρυσαφόπουλος δήλωσε «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σαιζόν σε όλες τις ομάδες και μια πετυχημένη χρονιά που να συνδυάζεται με παραμονή στην κατηγορία για το Βελούχι, το οποίο θα μας εκπροσωπήσει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και θα πρέπει όσο μπορούμε περισσότερο να στηρίξουμε όλοι μας την προσπάθεια αυτή. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ συμμετέχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, με συμμετοχή πολλών νεαρών παιδιών από τις ακαδημίες και όχι μόνο, με στόχο τα παιδιά που θα συμμετέχουν να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτερα εντός και εκτός γηπέδου, να αποκομίσουν τις ανάλογες εμπειρίες, μέσα από τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν ουτωσώστε σε βάθος χρόνου να γίνουν όσο το δυνατόν πιο σημαντικά βήματα στην πρόοδο του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου, στις μικτές ομάδες και μακάρι μέσα από την συνεργασία που έχει ολοκληρωθεί με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αξιολογηθούν και να διακριθούν παιδιά σε μεγαλύτερους συλλόγους, κάτι το οποίο θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα σαν προπονητές και σαν σύλλογο. Εύχομαι υγεία σε όλους και να έχουμε ένα ωραίο πρωτάθλημα.»















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος