Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Η αποστολή της ΑΕΛ στο Καρπενήσι


Η μίνι προετοιμασία της ΑΕΛ ξεκίνησε από σήμερα, με την αποστολή της ομάδας να πιάνει ξανά δουλειά για δεύτερη φορά στο Καρπενήσι(Διαμονή στο Lecadin). Οι «βυσσινί» έφτασαν στην πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας το μεσημέρι εκεί όπου βρίσκονται και παίκτες από τα τμήματα υποδομής, ενώ προσμετράται και μία έλλειψη.
Ο Αντρέ Πάους, μετά τις πολλές ανακατατάξεις που έχουν υπάρξει στο ρόστερ τις προηγούμενες ημέρες θα δουλέψει με 28 ποδοσφαιριστές μέχρι και το παιχνίδι με την ΑΕΚ (10/9 18:15, OAKA) έχοντας μαζί του και παίκτες από την ομάδα Νέων. Ο λόγος για τους Σαφαρίκα, Καρατάσιο, Μακρή και Δερμιτζάκη (όλοι έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο) και ο Παπαπολυμέρου. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο τερματοφύλακες είχαν βρεθεί και την πρώτη φορά στο Καρπενήσι.Από εκεί και πέρα, η μόνη έλλειψη σήμερα θα είναι αυτή του Μλάντεν Μπόζοβιτς. Ο Μαυροβούνιος τερματοφύλακας της ΑΕΛ βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής του ομάδας, που σήμερα θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία εντός έδρας για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο Μπόζοβιτς αναμένεται να μεταβεί αύριο στο Καρπενήσι με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ, Σωτήρη Μάρκου, για να ενσωματωθεί κι αυτός με την υπόλοιπη ομάδα.
Η αποστολή της ΑΕΛ στο Καρπενήσι: Μπόζοβιτς (θα ενσωματωθεί αύριο), Θεοδωρόπουλος, Σαφαρίκας, Παπαπολυμέρου, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Κούσας, Φάρκας, Ζίζιτς, Καρατάσιος, Γουάλας, Κόντορ, Ρέντζας, Ναβάρο, Μασούρας, Φατιόν, Λαγός, Δερμιτζάκης, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο, Κρητικός, Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Μπάμπιτς, Μακρής, Περόνε, Ναζλίδης, Γιαννιτσάνης.

*Άρθρο του sportlarissa.gr