Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Εμπεσσός-Ραπτόπουλο 9-0

Το πρώτο του φιλικό έδωσε το Ραπτόπουλο. Η ελλιπής νεανική ομάδα της Ευρυτανίας, η οποία επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας αντιμετώπισε τον Εμπεσσό.
Η συνάντηση διεξήχθη την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Χαλκιοπούλου Αιτωλοακαρνανίας, ξεκινώντας στις 5 το απόγευμα.
Το τελικό σκορ, το οποίο έχει ελάχιστη σημασία σε φιλικά ματς έληξε με 9-0 υπέρ των  γηπεδούχων. Σκόραραν για τους νικητές οι: Σπύρος Ρεγκούτας, Βαγγέλης Τσιάκαλος, Άκης Κουσιορής, Θανάσης Παππάς(2), Θανάσης Μανώλης, Βενιζέλος Καρακασίδης(2) και Θανάσης Παπαδημητρίου.
Ο Ιδομενέας Εμπεσσού συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας(3ος Όμιλος). Νέος προπονητής του είναι ο Αρτινός Δημήτρης Μανιφάβας, αντικαθιστώντας τον Μπάμπη Κολύδα.
Το Ραπτόπουλο του Κώστα Πασσιά(Απουσίαζε από το φιλικό) αντιμετωπίζει για την προημιτελική φάση του κυπέλλου τον κάτοχο του τροπαίου Αίολο, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην έδρα του. Η Δόξα κατέβηκε μόλις με 11 ποδοσφαιριστές, μπαίνοντας σε ρυθμού αγώνα και έπαιξε με πολλά νέα παιδιά. Ο Εμπεσσός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του υποδέχεται την Αναγέννηση Στάνου.

Πέτυχαν από δυο

 












Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Βενιζέλος Καρακασίδης(Φωτογραφία αριστερά, το 6ο και το 7ο) και ο 25χρονος στόπερ Θανάσης Παππάς(Φωτογραφία δεξιά, το 4ο και το 8ο) χρίστηκαν σκόρερ από δυο φορές. Ο πρώτος ήταν και πέρυσι μέλος της ομάδας, ενώ ο Παππάς αποκτήθηκε από τον Παναμβρακικό Μπούκας.

Αποκτά ποδοσφαιριστές


 












Την φανέλα του Ραπτοπούλου θα φορούν οι: Ηλίας Κοτούλας(Φωτογραφία πάνω αριστερά), Προκόπης Γκούρλιας(Φωτογραφία κάτω αριστερά) , Βασίλης Μπισμπίκης(Φωτογραφία πάνω δεξιά) και Λάμπρος Παπαντζίμας(Φωτογραφία κάτω δεξιά), που έπαιξαν πέρυσι στην Κρέντη.

Αντίπαλος ο Παπαδημητρίου
Με τους νικητές αγωνίστηκε και σκόραρε ο 21χρονος Θανάσης Παπαδημητρίου (Φωτογραφία), ο οποίος έχει υπάρξει μέλος της Δόξας. Στην φωτογραφία διακρίνεται με τον Φάνη Παπαδήμο των Ευρυτάνων.  Να αναφερθεί πως την φανέλα του Εμπεσσού έχουν φορέσει οι: Δημήτρης Τύμπας(Πρώην ποδοσφαιριστής του: Ραπτοπούλου, της Κρέντης και του Αιόλου) και Γιάννης Καραβασίλης(Πρώην τερματοφύλακας του Απεραντιακού).
Φιλικό ματς είχαν δώσει οι δυο ομάδες και το 2011 στο ίδιο γήπεδο, με το σκορ να λήγει τότε με 2-2.


Συνθέσεις Ομάδων

Εμπεσσός (Δημήτρης Μανιφάβας): Μανιφάβας Ν., Αντωνίου, Καρακασίδης Π., Μανώλης, Παππάς, Κουσιορής, Τσιάκαλος, Ρεγκούτας Θ., Καρακασίδης Β., Μανιφάβας Σ., Ρεγκούτας Σ.

Ραπτόπουλο (-): Παπαδήμος Θεοδ., Κοτούλας, Γκούρλιας, Μαραγκούλας,  Παπαντζίμας, Μπισμπίκης, Στασινός Η., Παπαδήμος Θεοφ., Στασινός Χ., Πιπέρας, Καραντζούνης