Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Τα τελευταία νέα των ομάδων του 4ου Ομίλου


Η πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής πλησιάζει και φυσικά υπάρχει κινητικότητα σε όλες τις ομάδες. Υπήρξαν αρκετά φιλικά, ενώ ξεχωρίζει η λύση της συνεργασίας Σελλάνων-Καλογεράκη.
Ας δούμε τα τελευταία νέων των αντιπάλων του Βελουχίου.

Αμβρυσσέας Διστόμου: Πέραν του γνώριμου μας τερματοφύλακα Κύρου Παπαβασιλείου από τον Αίολο ενέταξε στο δυναμικό του τον 23χρονο μέσο Ραφαήλ Σούκια, ο οποίος έχει παίξει και στον Ολυμπιακό(Κ20).

Αλμυρός: Σε παιχνίδι κυπέλλου αποκλείστηκε με 0-1από τον ΝΠΣ Βόλος. Έπαιξαν οι: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας (77’ Τσιάτσιος), Στουρνάρας, Κυριάκος, Σαββίδης, Κιπτίου, Αλεξανδρής (58’ Νάκας), Φλίγκος, Κωτσιαρίδης (72’ Βούλγαρης), Κοντοβάς
Το επόμενο φιλικό του θα γίνει το Σάββατο(23/9) κόντρα στον Ρήγα Φεραίο.

Αστέρας Ιτέας: Γνώρισε την ήττα με 4-2 σε φιλικό από την Θήβα, ενώαπέκτησε τον αμυντικό Νίκο Λαζάρου(20 ετών, Αήττητος Σπάτων). Γκέρτι και Ζανιάς ήταν οι σκόρερ του. Έπαιξαν οι: Ζωμένος, Λαζάρου, Τοπούζι Μ., Ζανιάς, Πανάκης, Αντωνόπουλος, Τοπούζι Α., Γκέρτι, Αλεξίου, Γεωργουσόπουλος, Αντωνίου.
Έπαιξαν και οι Κοντογιώργος, Χαρδαλούπας, Γκούρα, Μάλτζαρης, Βάσος, Δαμιανός , Ετόνι.

Αχιλλέας Φαρσάλων: Ως γνωστόν με γκολ των: Λόλα και Βούλγαρη(Πέναλτι) επιβλήθηκε με 1-2 του Βελουχίου στην Μακρακώμη.

Διγενής Νεοχωρίου: Ηττήθηκε εκτός έδρας σε φιλικό με 1-0 από τα Σέλλανα. Ξεκίνησαν για την ομάδα του Θάνου Θεοδώρου οι: Στάμελος, Γιαννούλας, Σαρακατσάνος, Γούτσιος, Τζέλης, Μπασιάκας, Νασιακόπουλος, Νταής, Σκόνδρας, Κολοβός, Τσικρίκας. Λίγες ημέρες νωρίτερα νίκησε με 2-3 τον Αετό Αμυγδαλέας με σκόρερ τους: Νασιακόπουλο, Κολοβό και Τσικρικά.

Α.Ο. Θήβα: Απέκτησε τον 20χρονο αμυντικό Άλντο Μπρέγκασι με θητεία στις ομάδες νέων του Λεβαδειακού, της Νίκης Βόλου και του Πανιωνίου. Επιβλήθηκε  με ανατροπή από 1-2 σε 4-2 της Ιτέας με δυο γκολ του Βεζιρτζόγλου, ένα του Ρεσβάνη και ένα του Γεωργάκη. Το Σάββατο(23/9) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ιωνικό.
Αγωνίστηκαν οι: Μόνος, Τόπι, Καραλής, Βουρνάζος, Ζυγογιάννης, Κοτωρός, Μαυρόπουλος, Αργυρίου, Σένγκα, Κάρλος, Βεζυρτζόγλου
Έπαιξαν και οι Φαλαγγίτης, Πλατέλλας, Μπρένκα, Τσακιράκης, Ρόππας, Κουρουμάλης, Γιαλός, Τσιώλης, Γεωργάκης, Ρεσβάνης.

Νίκη Βόλου: Ενέταξε στο δυναμικό της τον Χρήστο Καρτσαμπά(27χρονος στόπερ που έχει παίξει με τη φανέλα των Πανθρακικού, Βατανιακού, Πιερικού, Πανιωνίου και Χανίων). Για το κύπελλο κατέβαλλε με 5-0 τον Πρωτεσίλαο(Γαρυφαλλόπουλος, Τζιώρας, Μπάιριτς, πεν. Ιορδανίδης, Δημολίος τα γκολ).
Συμμετείχαν οι: Τζήμας, Γενιτσαρίδης, Μωυσίδης (14’ λ. τρ. Τσιανάκας), Δημολιός, Βέργος, Μέτσε (68’ Βουρδάκης), Ιορδανίδης, Γαρυφαλλόπουλος, Μπάιριτς, Τζιώρας (62’ Ματθαίου. Η Αγχίαλος είναι ο επόμενος αντίπαλοςτης Νίκης στο κύπελλο.

ΝΠΣ Βόλος: Χάρης σε γκολ του Μελισσόπουλου νίκησε με 0-1 τον Αλμυρό για το κύπελλο της ΕΠΣΘ και αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου στην επόμενη φάση. Ο κ. Φεράντο χρησιμοποίησε την ακόλουθη σύνθεση: Μπουργάνης, Πιαστόπουλος, Καλαμίδας, Τζελίδης, Παπαδόπουλος Θωμάς (63’ λ. τρ. Ηλιάδης), Δημηνάς, Ζέρης, Κυπαρίσσης (58’ Πέντα), Δερμητζόγλου, Μηλιώτης (55’ Παπουτσής), Μελισσόπουλος (83’ Μάντζης). Απέκτησε ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ τον 17χρονο μέσο Αχιλλέα Σαλαμούρα, ενώ σε φιλικό έμεινε στο 0-0 με την Βέροια. Συμμετείχαν οι: Πατσιογιώργος, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Ντόσης, Σαλαμούρας, Καμπαγιέρο, Πέντα, Ηλιόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Μάντζης.
Έπαιξαν και οι: Φαρμάκης, Τζελίδης, Ζέρης, Πιαστόπουλος, Μελισσόπουλος, Δεμηρτζόγλου, Κυπαρίσσης, Μηλιώτης, Παπαεμμανουηλίδης, Παπακώστας.

Ολυμπιακός Βόλου: Επιβλήθηκε για το κύπελλο με 0-7 του Αστέρα Ριζομύλου και ο επόμενος αντίπαλος του είναι ο ΝΠΣ Βόλος. Σκόραραν οι: Μέμος(3), Λούγκος, Χατζόγλου(2) και Αλαμάνης. Αγωνίστηκαν οι: Κούτσικος, Γελαδάρης (68’ Πολυχρονιάδης), Αγγελής, Παπαϊωάννου (55’ Πατσής), Χατζόγλου, Δ. Κόκας, Καρβούνης, Λούγκος (68’ Φραγκογιάννης), Αλαμάνης, Καράμπελας, Μέμος (55’ Ζάχος).
Την Αγία Άννα, ομάδα της Β΄ ΕΠΣΘ σε φιλικό θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα την Τετάρτη 27/9. Το φιλικό θα γίνει σε πλαστικό, ώστε να εξοικειωθούν οι ποδοσφαιριστές για την πρεμιέρα του Καρπενησίου.

Οπούντιος Μαρτίνου: Επικράτησε σε αγώνα κυπέλλου με 0-3 της Μαλεσίνας, έχοντας σκόρερ τους: Κολά(2) και Νούλα. Έπαιξαν οι: Μπασινάς, Ζαχάρης, Νικολόπουλος, Κοκάβεσης,Ξεζώνοτος, Αγγελόπουλος(70΄ Μπράχο),Τομόρι(65΄ Χρυσαφόπουλος), Νούλας, Κολάς(80΄ Ευθυμίου),Τσόφλιος(55΄ Παπανικολάου), Πρέντι

Ρήγας Φεραίος: «Έκλεισε» φιλικό ενάντια στον Αλμυρό το Σάββατο 23/9. Για το κύπελλο(Επόμενος αντίπαλος ο Μαγνησιακός) κέρδισε με 8-1 τον Απόλλωνα Καναλίων με σκόρερ τους: Μπόρα, Καραβά, Μπόντε, Τσιώλη, Μπακάλη, Καναβό(2) και Μπομπότη.
Η σύνθεση ήταν η εξής: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Ράπτης, Καρλιάμπας, Λάμπρου, Μπόρας, Καναβός, Παπαγεωργίου (46' Μπακάλης), Γεωργατζής (60' Καρακώστας), Τσιώλης (46' Μπομπότης), Τζοβάρας (46' Τζέκα)

Σέλλανα: Διακόπηκε η συνεργασία με τον προπονητή Λάμπρο Καλογεράκη κοινή συναινέσει. Σε φιλικό κέρδισε με 1-0 του Διγενή Νεοχωρίου, με τον Βουκομάνοβιτς να σκοράρει. Ντεμπούταρε ο Κουτσόπουλος κάτω από την εστία. Άρχισαν οι: Κουτσόπουλος, Μετούσι, Γιαγιάκος, Αρχοντής, Κούρκουλας, Θεοδωρόπουλος, Χάδιαρης, Μπακρατσάς, Βουκομάνοβιτς, Κοντός, Μαρούδας.




Πηγή: speaker.gr, thivaspor1.blogspot.gr, magnesiasports.gr