Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

H αποστολή του ΟΦΗ για το Καρπενήσι


Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο (5/8) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, στο Ηράκλειο και την Κυριακή (6/8) το βράδυ αναχωρεί για το Καρπενήσι(Διαμονή στο Montana).
Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 19 Αυγούστου και στο διάστημα αυτό, θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με Παναχαική (9/8), Τρίκαλα (12/8) και Κισσαμικό (16/8).
Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία θα συμμετάσχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Σε αυτήν μετέχουν 25 ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους:

TΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Γιώργος Στρέζος
Γιάννης Δερμιτζάκης
Μανώλης Παπαδάκης
Γιάννης Παναγιώτου

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Μανώλης Φαζός
Γιάννης Κοιλιάρας
Δημήτρης Κομεσίδης
Δημήτρης Σιώπης
Μανώλης Μονιάκης
Νίκος Ζιαμπάρης
Γιάννης Ποτουρίδης
Μανόλης Μπολάκης
Παναγιώτης Νηστικάκης

ΜΕΣΟΙ
Ανέστης Νάστος
Αγγελος Χαντί
Μάριο Μάρτος
Βαγγέλης Πλευράκης
Γιώργος Κοντογιάννης
Νίκος Πουρτουλίδης

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Αλέξης Περογαμβράκης
Δημήτρης Μάνος
Μάριος Ογκμποε
Νίκος Κουσκουνάς
Σέρτζιο Λεάλ
Αρμίτσε Ορτέγκα

Στην αποστολή του ΟΦΗ που μεταβαίνει το Καρενήσι μεταβαίνουν συνολικά 35 άτομα, μαζί με ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, φυσικοθεραπευτές κ.λ.π).
Η αποστολή του ΟΦΗ θα διαμένει στο ξενοδοχείο MONTANA στο Καρπενήσι.
*Στην αποστολή του ΟΦΗ μετέχει και ένα ακόμη παίκτης της Κ19 του ΟΦΗ, ο Παναγιώτης Νηστικάκης (1998), ο οποίος μετείχε στις ποπονήσεις του ΟΦΗ απο το ξεκίνημα της προετοιμασίας.
*Ο Μανόλης Περδίκης (1999) ο οποίος επίσης συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα του ΟΦΗ, μετά την επιστροφή της ομάδας απο το Καρπενήσι θα συνεχίσει τις προπονήσεις με την ανδρική ομάδα, με απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου και θα αγωνίζεται στην Κ19 του ΟΦΗ.
*Να σημειωθεί ότι με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ, ο 19χρονος μέσος Στέλλιος Μανιαδής θα παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Πηγή:www.e-kriti.gr