Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

H αποστολή του Stoiximan για τον αποψινό τελικό του Super Cup


Συνεχίζεται η πρωτοπορίακή προσφορά του Stoiximan.gr, με την επιστροφή ανταμοιβών σε Full Bets μέσω των Missions.
Συγκεκριμένα για τον αποψινό τελικό του Super Cup Ρεαλ Μαδρίτης-Μαντσεστέρ Γιουν., εφόσον  ποντάρετε δυο μονά δελτία στο Live σε συγκεκριμένες αγορές του 1ου ημιχρόνου σε απόδοση 1.70 και αξίας τουλάχιστον 5 ευρώ το καθένα θα σας επιστραφεί το 50% της συνολικής τους αξίας σε Full Bet ανεξάρτητα από την έκβαση των στοιχημάτων μέχρι του ποσού των 25 ευρώ.


    Τοποθέτηστε 2 μονά δελτία κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης Real Madrid - Manchester United (8/8, 21:45), αξίας τουλάχιστον 5€ το καθένα.

    Στοιχηματίζοντας αποκλειστικά και μόνο στις παρακάτω αγορές πρώτου ημιχρόνου: Αποτέλεσμα 1ου Ημιχρόνου, 1ο Ημίχρονο - Ακριβές Σκορ, 1ο Ημίχρονο - Over/Under Goals, Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο 1ο Ημίχρονο, 1ο Ημίχρονο Συνολικά Γκολ, 1ο Ημίχρονο Διπλή Ευκαιρία, Kόρνερ (1ο ημίχρονο) - Over/Under. Σε απόδοση 1.70 και πάνω.



    Άν πραγματοποιήσεις Cash Out σε οποιοδήποτε στοίχημα το οποίο έχει προσμετρηθεί στην Αποστολή, αυτόματα καθιστάς την αποστολή Αποτυχημένη.
    Η προσφορά ισχύει MONO για τις αγορές που ακολουθούν και ΜΟΝΟ κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου: Αποτέλεσμα 1ου Ημιχρόνου,1ο Ημίχρονο-Ακριβές Σκορ, 1ο Ημίχρονο-Over/Under Goals, Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο 1ο Ημίχρονο, 1ο Ημίχρονο Συνολικά Γκολ, 1ο Ημίχρονο Διπλή Ευκαιρία, Κόρνερ (1ο ημίχρονο)-Over/Under.
    Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην παρούσα Αποστολή μέχρι την Τρίτη 8/8 στις 22:15.
    Το Full Bet θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου λίγο μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, εφόσον το επιθυμείς, για στοιχηματισμό στο 2ο ημίχρονο.
    Ακυρωμένα στοιχήματα ή στοιχήματα σε αγώνες που ματαιώθηκαν ή συμμετέχοντες που δεν αγωνίστηκαν ή γεγονότα που για οποιοδήποτε λόγο διευθετήθηκαν με απόδοση τη μονάδα (1,00) δεν θα συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό των βημάτων για την εκπλήρωση κάθε Αποστολής. Π.χ. εγκατάλειψη παίκτη σε αγώνα tennis και επακόλουθη ακύρωση στοιχημάτων.
    Δεν επιτρέπεται ο στοιχηματισμός σε αλληλοεξαρτώμενα ενδεχόμενα, για τους σκοπούς της προσφοράς. Στοιχήματα σε αντικρουόμενες αγορές θα αποκλείονται από την προσφορά, π.χ. αν παίξεις Over 2.5 και μετά Under 2.5.
    Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη μια Αποστολή, θα πρέπει όλα τα δελτία που εμπίπτουν στους όρους της να έχουν διευθετηθεί. Συνεπώς όλα τα έπαθλα πιστώνονται μετά την διευθέτηση όλων των στοιχημάτων που έχεις τοποθετήσει.
    Η συμμετοχή στις προσφορές Missions είναι προαιρετική. Για να συμμετάσχεις θα πρέπει πρώτα να έχεις πατήσει στο κουμπί "Θέλω να συμμετάσχω" στο ενημερωτικό παράθυρο της κάθε Αποστολής. (Μπορείς πάντα να βλέπεις τις διαθέσιμες αποστολές στην ενότητα Λογαριασμός > Προσφορές > Missions)
    Ισχύουν οι Γενικοί Όροι των Missions, οι Όροι και Προϋποθέσεις, οι Όροι Μπόνους της GML και οι όροι χρήσης των Full Bets.