Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Βασίλης Κωστόπουλος: «Δεσμευόμαστε να διευρύνουμε αυτό που ξεκινήσαμε φέτος»


Ο συνδιοργανωτής του τουρνουά 3on3 μπάσκετ Karpenisi Mountainball μίλησε στο "Evrytania Sport" για την επιτυχημένη διοργάνωση, κάνοντας τον απολογισμό. Το τουρνουά έγινε υπό την συνδιοργάνωση του Γ.Σ. Άτλας,τα ου Δήμου Καρπενησίου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Ο κ. Κωστόπουλος ζει και εργάζεται στην Αθήνα, ενώ μεγάλωσε στο Καρπενήσι. Κατάγεται από την Ανατολική Φραγκίστα. Υπήρξε μάλιστα ποδοσφαιριστής Ευρυτανικών ομάδων με τελευταίες την Δυτική Φραγκίστα και την Κρέντη.

Μας δήλωσε τα ακόλουθα:
«Το τουρνουά έγινε με μοναδικό στόχο να δοθεί η δυνατότητα στους λάτρεις του μπάσκετ στην περιφέρεια να αντιμετωπίσουν επαγγελματίες παίχτες σε κάπως πιο ανταγωνιστικό επίπεδο από ένα απλό φιλικό παιχνίδι. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους αλλά και να ανεβούν επίπεδο στο μέλλον. Επίσης οι μικρότεροι σε ηλικία παίχτες θα μπολιαστούν με τα καλύτερα εφόδια έχοντας περάσει 2 μέρες σε ένα υψηλού επιπέδου επίσημο τουρνουά της FIBA. Το Καρπενήσι Mountainball μας προσέφερε δύο μέρες από μπάσκετ υψηλής ποιότητας και φάσεις εξαιρετικού μπασκετικού κάλλους. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι κάποιοι από τους επαγγελματίες παίχτες γνώρισαν παιδιά με προσόντα τα οποία δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν με τις γνωριμίες τους ώστε να ακολουθήσουν δομημένα το άθλημα που αγαπούν. Αυτή είναι η διαφορά ενός παιδιού από την περιφέρεια σε σχέση με τις ευκαιρίες που έχει κάποιος σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο . Ο αθλητισμός είναι δικαίωμα όλων και αυτό που θέλουμε να περάσουμε στην νέα γενιά είναι ότι συνδυασμός των σπουδών με τον αθλητισμό είναι επιτακτικός. Εμείς δεσμευόμαστε να διευρύνουμε αυτό που ξεκίνησε από μία άρτια συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος ,του Δήμου Καρπενησίου ,του Α.Σ Άτλαντας, άλλα και ένα πλήθος ανθρώπων που αγκάλιασαν το τουρνουά στην πορεία και την επόμενη χρονιά να μπορέσουμε όλοι μαζί ενωμένοι να το μετατρέψουμε σε γεγονός»