Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Η νυχτερινή άφιξη του Εργοτέλη στο Καρπενήσι (Φωτορεπορτάζ)


Η ομάδα του Εργοτέλη μετά από ένα πολύωρο ταξίδι κατέφτασε στις 00:30 της Παρασκευής 25 Αυγούστου στο Καρπενήσι για προετοιμασία
Οι Κρητικοί(3η ομάδα του νησιού που επιλέγει την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και μάλιστα της Football League) θα παραμείνουν έως τις 10 Σεπτεμβρίου με διαμονή στο Hotel Avaris.
Προπονητής της ομάδας είναι ο παλαιός άσος του Ολυμπιακού Τάκης Γκώνιας και τον πλαισώνουν στο τεχνικό τιμ οι: Μαυραγάνης, Νάσης, Γκοσποντίνοβ, Δαριβιανάκης και Ανδρουλάκης. Αρχηγός αποστολής είναι ο Σταύρος Λαμπράκης.
Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο Καρπενήσι είναι οι ακόλουθοι: Πάτας, Σταματάκος, Σταμόπουλος, Κατσιμήτρος, Αγγελόπουλος, Κυριακίδης, Χανιωτάκης, Μανουσάκης, Βογιατζής, Μπάτζιος, Λαδάς, Μαζουλουξής,  Ιατρούδης, Λυδάκης, Δουλγεράκης, Κούρτι και Μπουρσέλης. O Εργοτέλης ανήλθε φέτος στην Football League και έχει νέο ιδιοκτήτη τον Αιγύπτιο Μαγκέντ Σαμί. Την αποστολή υποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης του Avaris Θοδωρής Χονδρός.
Η πρώτη προπόνηση επί Ευρυτανικού εδάφος θα γίνει σήμερα Παρασκευή 25/8 λίγο μετά τις 09:00 στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου. Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την άφιξη.














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος