Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Το «ευχαριστώ» του Απόλλωνα Λάρισας


Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το Hotel Lecadin, τον Δήμο Καρπενησίου και το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου εξέδωσε ο Απόλλωνας Λάρισας, ο οποίος προπονήθηκε στην πόλη μας(1-14 Αυγούστου).

Συγκεκριμένα ο Απόλλων ευχαριστεί:

«Α) Την διεύθυνση του ξενοδοχείου LECADIN και προσωπικά τον Λαρισαίο γενικό διευθυντή, κ. Πέτρο Ντίνα, καθώς και το σύνολο του προσωπικού, για το ανθρώπινο ενδιαφέρον που έδειξαν πέραν των συμβατικών υποχρεώσεων, προκειμένου να καλύπτουν όλες τις ανάγκες και επιθυμίες μας.
Επιπλέον, ευχαριστούμε για το «μπάρμπεκιου» που οργάνωσαν την τελευταία βραδιά και την αποχαιρετιστήρια τούρτα που προσέφεραν, σφραγίζοντας έτσι την υποδειγματική φιλοξενία που απήλαυσαν ποδοσφαιριστές και συνοδοί.

Β) Την δημοτική αρχή Καρπενησίου και ειδικότερα τον αντιδήμαρχο κ. Ταξιάρχη Κουτρομάνο, αρμόδιο για την διάθεση και συντήρηση του Αθλητικού Κέντρου, καθώς και τους εντεταλμένους υπαλλήλους, για το πνεύμα συνεργασίας που τους διακατείχε απέναντι στην ομάδα μας και την επιμέλεια με την οποία φρόντισαν το γήπεδο στο οποίο πραγματοποιήθηκαν οι προπονήσεις.

Γ) Το διοικητικό, επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, καθώς στις περιπτώσεις που χρειαστήκαμε την συνδρομή τους, υποδέχθηκαν, εξέτασαν και περιέθαλψαν τους ποδοσφαιριστές μας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αποτελεσματικότητα.
Τέλος, ευχόμαστε σε όλους μια υγιή και δημιουργική σεζόν..»