Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Επίσημα στο πλευρό Γραμμένου η ΕΠΣ Ευρυτανίας


Με βασικό θέμα την υπόδειξη και στήριξη υποψηφίου στις εκλογές της ΕΠΟ το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας συνεδρίασε την Δευτέρα 7 Αυγούστου και ώρα 18:00 στα γραφεία της Ενώσεως.
Παρόντες ήταν οι: Γιώργος Παπαντζίμας, Γιώργος Λιάγκας, Νίκος Δροσίνης, Θωμάς Θεοδωρογιάννης, Βασίλης Κατσίκης και Πάνος Παπαδημητρίου, καθώς και οι: Διονύσης Βονόρτας και Γιάννης Βονόρτας, με τον τελευταίο να αναλαμβάνει τα ηνία στην γραμματειακή υποστήριξη της ΕΠΣ. Απουσίαζαν οι: π. Ευάγγελος Φεγγούλης, Σωτήρης Διώτης και Βασίλης Μπούρας.
Στις 18 Αυγούστου θα διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΠΟ με υποψηφίους τους: Βαγγέλη Γραμμένο και Γιώργο Καλαντζή. Η ΕΠΣΕ με ψήφους 5-1 θα ταχτεί στο πλευρό του κ. Γραμμένου, τον οποίο και θα στηρίξει. Διαφώνησε μόνο ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Λιάγκας.
Το επόμενο θέμα αφορούσε την εκλογή εκπροσώπου για την εκλογική διαδικασία. Τον Πρόεδρο Γιώργο Παπαντζίμα θα ακολουθήσει ως αναπληρωματικό μέλος ο Πάνος Παπαδημητρίου. Αρχικά προτάθηκε ο Νίκος Δροσίνης, ο οποίος αρνήθηκε για επαγγελματικούς λόγους και εν συνεχεία προτάθηκαν οι: Πάνος Παπαδημητρίου και Θωμάς Θεοδωρογιάννης.
Παράταση έως τις 21 Αυγούστου δόθηκε στις δηλώσεις συμμετοχής του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΕ, καθώς μόνο Αίολος και Ποταμιά το έχουν κάνει αυτό.  Βεβαίωση ρύθμισης των οφειλών λαμβάνει ο ΑΠΟΚ, ο οποίος θα συμμετάσχει στην Γ΄ Εθνική, με την προϋπόθεση ότι θα δοθούν δυο δόσεις
Ενωσιακοί προπονητές ορίστηκαν οι: Δημήτρης Αντωνίου και Δημήτρης Τσιγαρίδας, οι οποίοι ήταν οι μοναδικοί που κατέθεσαν αίτηση. Στο "τραπέζι" έπεσε το θέμα της ενίσχυσης των σωματείων μέσω της αγοράς λαχνών μετά από πρόταση του Γιώργου Παπαντζίμα.
Το επόμενο θέμα μετά από Προεδρική εισήγηση αφορούσε την διαγραφή μελών του Δ.Σ, τα οποία δεν συμμετέχουν σε τρία συνεχόμενα συμβούλια, όπως ορίζει το καταστατικό. Χαρακτηριστικό είναι όπως ειπώθηκε το παράδειγμα του Βασίλη Μπούρα. Η διαγραφή δεν ψηφίστηκε. Ο Θωμάς Θεοδωρογιάννης πρότεινε να γίνει ενημέρωση στον κ. Μπούρα, εάν έχει σκοπό να συμμετάσχει στο επόμενο συμβούλιο, ενώ άσκοπη έκρινε την διαγραφή ο Βασίλης Κατσίκης, αφού επέρχονται εκλογές και θα υπάρξει νέο Δ.Σ. Επιπλέον ο κ. Θεοδωρογιάννης επεσήμανε πως τα μέλη που θα εκλεγούν θα πρέπει να έχουν πλήρης επίγνωση των καθηκόντων τους. Τελικά το συμβούλιο παραμένει έως έχει.
Ο Α.Ο. Κρέντης απέστειλε έγγραφο, στο οποίο αναφέρεται η δωρεάν παραχώρηση του ιδιόκτητου γηπέδου της για ενωσιακο. Ο κ. Θεοδωρογιάννης πρότεινε να υπάρξει προσύμφωνο και ο κ. Δροσίνης να συζητηθεί το θέμα ότι υπάρχει συμμετοχή από όλα τα μέλη του συμβουλίου. Την παραίτηση του για προσωπικούς λόγους υπέβαλλε από την θέση του ταμία ο Νίκος Δροσίνης, με τον Πάνο Παπαδημητρίου να αναλαμβάνει τον ρόλο αυτό.
Τέλος ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας ενημέρωσε το σώμα ότι του προτάθηκε να αποτελέσει αναπληρωματικό μέλος της εκτελεστική επιτροπής της ΕΠΟ, με το συμβούλιο να του δίνει την έγκριση και τις ευχές του.


Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος