Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Κρίκελλο-Ρακόμελο 43-54

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για το Ρακόμελο, το οποίο επιβλήθηκε με διαφορά 11 πόντων(43-54) του Κρικέλλου, παίρνοντας το δεύτερο «εισιτήριο» για τον τελικό.
Ο δεύτερος ημιτελικός πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Αυγούστου στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στον Άγιο Αθανάσιο Μεγάλου Χωριού και ξεκίνησε στις 18 και 30. Ήταν στα πλαίσια του τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Μεγαλοχωριτών «Η Αγία Παρασκευή».
Το Κρίκελλο έκανε φιλότιμες προσπάθειες, αγωνιζόμενο με νεαρούς αθλητές από το χωριό της νοτιοανατολικής Ευρυτανίας. Μάλιστα μείωσε την διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο, έχοντας ανταγωνιστική παρουσία.
Το Ρακόμελο έδειξε ξανά την ποιότητα του και χάρης στις ηγετικές τάσεις των έμπειρων αθλητών του ξεπέρασε το εμπόδιο και του Κρικέλλου. Πήρε από το «καλημέρα» το προβάδισμα και το διατήρησε έως το φινάλε της συνάντησης. Θα διεκδικήσει την κατάκτηση του τροπαίου με αξιώσεις.
Οι νικητές θα αντιμετωπίσουν στο μεγάλο τελικό της Κυριακής(13/8) στις 18:30 τον Πρωτέα.

O αντίπαλος του τελικού
Οι παίχτες του Ρακόμελου έκαναν το 2 στα 2 και «κοντράρονται» στον τελικό της Κυριακής με τον Πρωτέα.

Προβάδισμα από την αρχή
Το Ρακόμελο πήρε από το ξεκίνημα του αγώνα το προβάδισμα, ήταν μπροστά με νταμπλ-σκορ(17-34) στο ημίχρονο και έφτασε στην νίκη απέναντι στο μαχητικό Κρίκελλο.

«Παρών» ο Κεραυνός
Η ομάδα του Κρικέλλου συμμετέχει συνεχώς στα τουρνουά που διεξάγονται στο Μεγάλο Χωριό.

Τα δεκάλεπτα
8-16, 17-34, 31-48, 43-54

Συνθέσεις Ομάδων

Κρίκελλο: Κοντός, Βενάρδος, Τσιμιτσέλης Αν., Τσιμιτσέλης Αθ., Νάκος, Φουρνοδάβλος, Μυλωνάς Π., Μυλωνάς Ν., Σαρρής Ε., Σαρρής Α.

Ρακόμελο: Μπουμπουρής, Νικόπουλος, Μπίκας, Χονδρός, Ζαγκότσης, Σταλίκας, Κωστής, Λιάπης, Καρβέλης

Διαιτητές: Δημήτρης Ντάλλας& Κώστας Ντάλλας
Κριτής: Βαγγέλης Πριτσιόλας





















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος