Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Επιστροφή έως 30€ από την σημερινή αποστολή (Mission) στο Europa League του Stoiximan


Συνεχίζονται οι εκπληκτικές προσφορές του προγράμματος ανταμοιβών Stoiximan Missions, που είναι αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη του Stoiximan.gr.
Για την σημερινή ημέρα εφόσον τοποθετήστε 3 δελτία αξίας τουλάχιστον 5 ευρώ με 2 ή περισσότερες επιλογές από τους αγώνες των Ελληνικών ομάδων στο Europa League θα σας επιστραφεί το 40% της συνολικής αξίας των δελτίων σε Full Bet μέχρι 30 ευρώ και ανεξάρτητα από την έκβαση των δελτίων.  

-          Επιλέξετε αγορές από τους 3 αγώνες των ελληνικών ομάδων για τα play-offs του Europa League αυτή την εβδομάδα (17/8).

Τι πρέπει να προσέξετε:
    Άν πραγματοποιήσεις Cash Out σε οποιοδήποτε στοίχημα το οποίο έχει προσμετρηθεί στην Αποστολή, αυτόματα καθιστάς την Aποστολή αποτυχημένη.
    Η προσφορά ισχύει για τους αγώνες που ακολουθούν και πρέπει να εμπεριέχεται τουλάχιστον μία αγορά από αυτούς στο κάθε δελτίο: ΠΑΟΚ-'Οστερσουντς, Κλαμπ Μπριζ-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός - Μπιλμπάο.
    Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην παρούσα Αποστολή μέχρι την Πέμπτη 17/8 στις 22:35.
    Στην προσφορά αυτή δεν εμπίπτουν δελτία με ζητούμενα, π.χ. 2άδες/3άδες/4άδες κ.λπ.
    Ακυρωμένα στοιχήματα ή στοιχήματα σε αγώνες που ματαιώθηκαν ή συμμετέχοντες που δεν αγωνίστηκαν ή γεγονότα που για οποιοδήποτε λόγο διευθετήθηκαν με απόδοση τη μονάδα (1,00) δεν θα συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό των βημάτων για την εκπλήρωση κάθε Αποστολής. Π.χ. εγκατάλειψη παίκτη σε αγώνα tennis και επακόλουθη ακύρωση στοιχημάτων.
    Δεν επιτρέπεται ο στοιχηματισμός σε αλληλοεξαρτώμενα ενδεχόμενα, για τους σκοπούς της προσφοράς. Στοιχήματα σε αντικρουόμενες αγορές θα αποκλείονται από την προσφορά, π.χ. αν παίξεις Over 2.5 και μετά Under 2.5.
    Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη μια Αποστολή, θα πρέπει όλα τα δελτία που εμπίπτουν στους όρους της να έχουν διευθετηθεί. Συνεπώς όλα τα έπαθλα πιστώνονται μετά την διευθέτηση όλων των στοιχημάτων που έχεις τοποθετήσει.
    Η συμμετοχή στις προσφορές Missions είναι προαιρετική. Για να συμμετάσχεις θα πρέπει πρώτα να έχεις πατήσει στο κουμπί "Θέλω να συμμετάσχω" στο ενημερωτικό παράθυρο της κάθε Αποστολής. (Μπορείς πάντα να βλέπεις τις διαθέσιμες αποστολές στην ενότητα Λογαριασμός > Προσφορές > Missions)
    Ισχύουν οι Γενικοί Όροι των Missions, οι Όροι και Προϋποθέσεις, οι Όροι Μπόνους της GML και οι όροι χρήσης των Full Bets.