Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Παναχαϊκή-Απόλλων Λάρισας 1-0

Στο φιλικό των «νεοφώτιστων» στην Football League  η Παναχαϊκή ήταν η νικήτρια, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας.
Η συνάντηση διεξήχθη το Σάββατο 12 Αυγούστου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου(κεντρικό γήπεδο), αρχίζοντας στις 6 και 30. Περίπου 50 θεατές την παρακολούθησαν.
Η Παναχαϊκή του Σωκράτη Οφρυδόπουλου άφησε ξανά καλές εντυπώσεις, τελειώνοντας τους αγώνες της επί Ευρυτανικού εδάφους χωρίς ήττα. Ο 20χρονος Ανδρέας Μαστραντωνάκης χρίστηκε σκόρερ στο πρώτο μέρος, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ.
Ο Απόλλων το Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν αρκετά βελτιωμένος από το προ μιας εβδομάδας «τεστ» κόντρα στον Αήττητο. Είχε καλή παρουσία και ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος. Διαμαρτύρεται μάλιστα για μια μη υπόδειξη πέναλτι στο α΄ 45λεπτο πάνω στον Βασίλη Σαχινίδη.
Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι και παίρνουν τον δρόμο για επιστροφή στην βάση τους. Η Παναχαϊκή αναχωρεί την Κυριακή 13/8 και ο Απόλλων την Δευτέρα 14/8.

Μοιράστηκαν οι θεατές
Την ίδια ώρα διεξαγόταν στο βοηθητικό γήπεδο το φιλικό του ΟΦΗ με τα Τρίκαλα και οι θεατές μοιράστηκαν στα δυο ματς.


Πιστοί στην Παναχαϊκή
Μικρή μερίδα φιλάθλων των Αχαιών βρέθηκε δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα.


Τελευταίο «τεστ»
Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό των δυο ομάδων επί Ευρυτανικού εδάφους. Θα τεθούν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα της Football League, στο οποίο ανήλθαν ως πρωταθλητές των ομίλων τους στην Γ΄ Εθνική.

Ζήτησαν πέναλτι














Οι Λαρισινοί ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Βασίλη Σαχινίδη (Φωτογραφία αριστερά) στο πρώτο μέρος, αλλά ο ρέφερι Δημήτρης Κουρλός(Φωτογραφία δεξιά) δεν υπέδειξε κάποια παράβαση. Ο πρώτος και ο Πέτρος Διβανές απείλησαν για τον Απόλλωνα τα αντίπαλα καρέ.  Μάλιστα ο Απόλλων εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία του Ευρυτάνα.

Σκόρερ ο μικρός


Στο 19ο λεπτό ο ταλαντούχος Ανδρέας Μαστραντωνάκης(Φωτογραφία) εκμεταλλεύτηκε ασταθής απόκρουση του Πέτρου Κραβαρίτη και πέτυχε το νικητήριο τέρμα. Ο Στυλιδιώτης κίπερ είχε δυο πολύ καλές επεμβάσεις στο πρώτο μέρος.

Οι διοικητικοί
Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της Παναχαϊκής Κώστας Μπακαλάρος και ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Κυριακόπουλος.


Συμμετοχή Αγρόδημου & τραυματισμός Ιορδανίδη














Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή του Χρήστου Αγρόδημου(Φωτογραφία αριστερά), που δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΛ, επιστρέφοντας στην ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη. Το δεύτερο μέρος περιελάμβανε αρκετές δυνατές μονομαχίες, με τον Νίκο Ιορδανίδη(Φωτογραφία δεξιά) να αποχωρεί τραυματίας και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο Καρπενησίου.

Συνθέσεις Ομάδων

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Αγουρίδης, Γκίνο, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Μαστραντωνάκης, Αποστολόπουλος, Λουμπαρδέας, Γκέσιος, Μουστακόπουλος, Μπουτζίκος
Συμμετείχαν και οι: Χαλκιάς, Σούλης, Πολίμος, Σωτηράκος, Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος, Πολυχρόνης, Κυνηγόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μασούρας, Μωραΐτης, Αντωνακόπουλος

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κραβαρίτης, Σκούπρας, Καμπέρης, Ανδρέου Ε., Παπαζαχαρίας, Χατζής, Διβανές, Σουλίδης, Σαχινίδης, Καρακατσάνης
Αγωνίστηκαν και οι: Παϊτέρης, Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Ιορδανίδης, Ανδρέου Ι., Αγρόδημος, Μαυριάς, Ιβανίδης, Λουκάς, Συράκος, Μίλιτς

Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)

































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος & Δημήτρης Κοκοτίνης