Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Στον τελικό του Kasmir Cup Abalencia και Βacardi












Μετά και την διεξαγωγή των ημιτελικών του 6ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup Abalencia και Bacardi είναι οι δυο ομάδες, οι οποίες προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό. Τα δυο παιχνίδια της φάσης των «4» πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 17/7.
Οι δυο φιναλίστ ομάδες έχουν το απόλυτο 7 στα 7. Οι «Ισπανοί» θα αγωνιστούν σε 4ο συνεχόμενο τελικό, ενώ για πρώτη φορά πέρασαν σε αυτό οι «αλκοολούχοι».
Οι Bacardi σε ένα δυνατό ματς κατέβαλλαν με 2-1 την Remal Madrid. Η ομάδα των: Βασίλη Τσουκαλά και Γιάννη Τριανταφύλλου πηγαίνει «τρένο» και μεγάλη συμβολή έχει σε αυτό ο Πάνος Λιάγκας, ο οποίος πέτυχε και το νικητήριο γκολ με πέναλτι. Για τα «Ρεμάλια», που κάνουν και φέτος καλή πορεία απουσίαζε ο Τζίμης Κατσαδούρος. Οι νικητές αφιέρωσαν την νίκη στον τραυματία πορτιέρο Γιάννη Ηλιάδη και στον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Καραγιάννη, ο οποίος είχε τα γενέθλια του.. Την θέση του «Ήλι» πήρε κάτω από τα γκολπόστ στην διάρκεια της επανάληψης ο Μπάμπης Καρβέλης, κρατώντας το μηδέν.
Η Abalencia απέδειξε για ακόμη μια φορά την ποιότητα της και είναι το μεγάλο φαβορί για το 3peat. Η ομάδα του Αποστόλη Τσιλίκα στο ντεμπούτο του Φώτη Μακρή νίκησε εύκολα με 7-2 τις Παλιοσειρές. Ότι ήθελε έκανε ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, που πέτυχε 6 γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο.  Πρόβλημα συνοχής για τους ηττημένους, οι οποίοι είχαν μειώσει σε 2-1 και ήταν καλύτεροι συγκριτικά με το ματς των ομίλων.
Την Τετάρτη 19 Ιουνίου ολοκληρώνεται το τουρνουά. Στις 19:45 θα γίνει ο μικρός τελικός μεταξύ Remal Madrid και Παλιοσειρών και στις 21:30 ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στους Bacardi και την Abalencia.

Τα στοιχεία των ημιτελικών:

Remal Madrid-Bacardi 1-2


Σκόρερ: Αθανασόπουλος-Ξαγάρας, Λιάγκας(πεν)

Συνθέσεις Ομάδων

Remal Madrid (Κωστής Λελούδης): Φακίτσας, Κατσαρής, Δαράβαλης, Λελούδης, Ζαχαράκης(Παχής, Αθανασόπουλος, Ράπτης, Λέρης, Κατσαδούρος)

Bacardi (Βασίλης Τσουκαλάς& Γιάννης Τριανταφύλλου): Ηλιάδης, Λιάγκας, Καρβέλης, Ντουφεκιάς, Τσιλιμέκης(Γιαννακόπουλος, Τριανταφύλλου, Ράπτης, Ξαγάρας, Φλωράκης)



















Abalencia-Παλιοσειρές 7-2


Σκόρερ: Γενιτσαρόπουλος 6, Λέρης-Μπακαλίδης, Μπόνιας

Συνθέσεις Ομάδων

Abalencia (Αποστόλης Τσιλίκας): Μακρής, Ζαραβέλης, Φούκας, Λέρης, Γενιτσαρόπουλος Α.(Ζήκας, Τσίπρας, Μπίκας)

Παλιοσειρές (Βασίλης Τσουκαλάς): Μεριγκούνης, Συγκελόπουλος, Μπόνιας, Νικολάου, Μπακαλίδης(Γκορόγιας, Φαρμάκης, Αζακάς, Τσιλίκας, Τσουκαλάς)

Διαιτητές: Δημήτρης Κουρλός & Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος








Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος