Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Αγώνες δρόμου για όλους παράλληλα με το Energy Duathlon Karpenissi


Αγώνες δρόμου για όλους παράλληλα με το Energy Duathlon Karpenissi Energy Duathlon Karpenissi 2017 και αγώνες Energy Run 10k και 3k
Στις 30 Ιουλίου το Καρπενήσι θα ζήσει μια πρωτόγνωρη αθλητική εμπειρία με τρέξιμο και ποδηλασία.
Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και γίνονται ηλεκτρονικά στο link.
Οι μέρες ζυγώνουν για το «Energy Duathlon Karpenissi» που θα διοργανωθεί στις 30 Ιουλίου στην πόλη του Καρπενησίου από τον Δήμο Καρπενησίου, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου.
Εκτός από τους αγώνες διάθλου (τρέξιμο – ποδηλασία – τρέξιμο) η διοργάνωση θα περιλαμβάνει και απλούς αγώνες δρόμου δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές και απλούς αθλούμενους πολίτες να συμμετάσχουν και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Θα υπάρχει αγώνας δρόμου 10χλμ «Energy Run», 3χλμ «Fun Run» και παιδικός αγώνας 1χλμ «Kids Run» ο οποίος έχει και δωρεάν συμμετοχή.
Η διαδρομή των αγώνων 10χλμ και 3χλμ θα είναι ο ίδιος κύκλος που θα χρησιμοποιηθεί στο 1ο τρέξιμο του διάθλου. Ο παιδικός αγώνας 1 χλμ θα γίνει με εκκίνηση το κολυμβητήριο και τερματισμό την πλατεία του Καρπενησίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα www.energyraces.gr και πιο συγκεκριμένα στο link μέχρι και την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017.
Στους αγώνες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή πολλοί γνωστοί αθλητές, όπως η πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου Μάγδα Γαζέα, οι περσινοί νικητές του αγώνα των 10χλμ Ελένη Νικολοπούλου και Νίκος Δημητριάδης και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Πυγμαχίας και λάτρης των αγώνων  τρεξίματος τα τελευταία χρόνια, ο Μάκης Κολέθρας.
Στις 30 Ιουλίου σας περιμένουμε στο Καρπενήσι για να ζήσουμε μια αυθεντική αθλητική εμπειρία με τρέξιμο και ποδηλασία σε έναν αυθεντικό τόπο ζωής!
Τις λεπτομέρειες και την αναλυτική προκήρυξη του αγώνα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Πηγή: www.energyraces.gr