Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Δεύτερη νίκη με όμορφη μπάλα για τους Ευρυτάνες στην Σπερχειάδα


Σε «περίπατο» μετέτρεψε το ντέρμπι στο τουρνουά 6Χ6 το Evrytania Sport. Επιβλήθηκε με 7-1 των Καρεκλών, που αποτελούν την πολυνίκης ομάδα του θεσμού. Η ομάδα του Δημήτρη Κουρλού έπαιξε πολύ όμορφη μπάλα και προηγήθηκε με 4-0 από το ημίχρονο.
Η συνάντηση έγινε το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουλίου για την 2η αγωνιστική του Δ΄ Ομίλου
Ντεμπούτο έκαναν οι: Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, Άλεξ Μπακαλίδης, Αποστόλης Φούκας και Βαγγέλης Αθανασόπουλος. Εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Λυτάκη απέκρουσε ο πολύ καλός Στάθης Φακίτσας, ενώ γκολ για όσκαρ έβαλε ο Άγγελος Παχής με υπέροχο αριστερό μακρινό σουτ. Αντίπαλος με την..πρώην του ομάδα τέθηκε ο Ταξιάρχης Καλύβας, ο οποίος συμμετείχε με τις Καρέκλες.
Η ομάδα της Ευρυτανίας αγωνίζεται ξανά την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 9 με το Γαρδίκι για την 3η αγωνιστική. Σήμερα Τρίτη 11/7 θα γίνει το ματς Spaliaras Team-Γαρδίκι.

Τα στοιχεία του αγώνα

Evrytania Sport-Καρέκλες 7-1

Σκόρερ: Παχής 2(Το 1 με πεν., που κέρδισε ο Καλύβας), Αθανασόπουλος 2, Μπακαλίδης, Γενιτσαρόπουλος, Τσατάλας(Αυτογκόλ)-Κουτσούμπας Σ.

Συνθέσεις Ομάδων

Evrytania Sport: Φακίτσας, Γενιτσαρόπουλος Α., Παχής, Μπακαλίδης, Καλύβας, Ζαραβέλης(Φούκας, Αθανασόπουλος)

Καρέκλες: Τσιγκρέλης, Λυτάκης Κ., Λυτάκης Δ., Καλύβας Β., Κουτσούμπας Σ., Κουτσούμπας Δ., Τσατάλας, Θεοδοσόπουλος, Στεφανής, Γούπιος, Καλύβας Τ.

Διαιτητές: Ηλίας Λιασκώνης & Σπύρος Καστάνης










Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος