Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Ηχηρό μεταγραφικό ξεκίνημα στον Αίολο με Καλύβα


Μετά τις 14 ανανεώσεις ποδοσφαιριστών ο κυπελλούχος Αίολος προχώρησε στην πρώτη του δυνατή μεταγραφική κίνηση. Ένταξε στο δυναμικό της τον 29χρονο μεσοεπιθετικό Κώστα Καλύβα, που μετά από 1.5 χρόνο παρουσία στα Φθιωτικά γήπεδα φορώντας την φανέλα του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου (Β΄ ΕΣΠΣ Φθιώτιδας) επιστέφει στην Ευρυτανία για λογαριασμό του Αίολου.
Ο Καλύβας πέρυσι «άγγιξε» τα 20 γκολ στο πρωτάθλημα της Β΄ Φθιώτιδας, ενώ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στα Άγραφα(2009-2015) και στην Μυρίκη(2002-2009). Μάλιστα με τους «κόκκινους» κατέκτησε 4 πρωταθλήματα Ευρυτανίας, έχοντας 43 συμμετοχές στην Δ΄ Εθνική και σκοράροντας 3 φορές.
Οι άνθρωποι της ομάδας αναμένεται να συνεχίσουν την μεταγραφική ενίσχυση, αφού ο πήχης μπαίνει ψηλά και την νέα σεζόν και φυσικά ο στόχος δεν είναι άλλος από την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αίολου:
«Ο Α.Σ. Αίολος Προφήτη Ηλία ανακοινώνει την μεταγραφή του μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστή Κώστα Καλύβα από τον Α.Σ. Κεραυνό Αγίου Γεωργίου Φθιώτιδα. Καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Αιόλου τον Ευρυτάνα ποδοσφαιριστή και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στις υποχρεώσεις του με την νέα του ομάδα.»