Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Μόνιμος πρωταθλητής ο Μιχάλης Νάσης


Συνεχόμενες επιτυχίες για τον Μιχάλη Νάση, άλλοτε ποδοσφαιριστή του Βελουχίου(2007-2008). Ο 30χρονος επιθετικός κατέκτησε για 3η  συνεχόμενη χρονιά τίτλο.
Την περίοδο 2014-2015 σήκωσε την κούπα της Α΄ ΕΠΣ Χαλκιδικής με τα Μουδανιά, την περίοδο 2015-2016 αναδείχτηκε πρωταθλητή της ίδιας κατηγορίας με το Στρατώνι, έχοντας ως συμπαίχτη τον Φθιωτό Γιάννη Μπέσσα. Την περασμένη χρονιά ήταν πρόωρα στην Β΄ΕΠΣ Χαλκιδικής με τον Όλυνθο.
Την νέα σαιζόν θα αγωνίζεται στον Μελιτέα της ΕΠΣ Μακεδονίας(Πρώην ομάδα του τερματοφύλακα Μπάμπη Τσάκωνα, ο οποίος έπαιξε στον Αίολο) και θα έχει συμπαίχτη τον Μάκη Καραβελίδη, με τον οποίο συνυπήρξε και στον Π.Ο. Τριγλίας.
Οι ομάδες που έχει παίξει ο αξιόλογος ποδοσφαιριστής είναι οι ακόλουθες: Ακαδημία Κούδα, ΠΑΕ Ηρακλής, ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς, ΠΑΕ Θράκη, Ολυμπιακός Χερσονήσου, Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας, Α.Ε Πολυκάστρου, Οδυσσέας Νυδρίου, ΑΠΟΚ Βελούχι, Δόξα Πενταλόφου(Με αυτήν στην Γ΄ Εθνική), Π.Ο. Τριγλίας, Π.Ο. Μουδανιών, ΤΜΚ Στρατωνίου, Ηρακλής Νέας Φώκαιας και Όλυνθος Ολύνθου.