Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Έφτασε στο Καρπενήσι ο γείτονας Παναιτωλικός(Φωτορεπορτάζ)


Προετοιμασία στο Καρπενήσι πραγματοποιεί για ακόμη μια χρονιά ο Παναιτωλικός. Από τις 10 έως τις 22 Ιουλίου θα «χτιστεί» εν όψει της Super League σε Ευρυτανικό έδαφος με διαμονή και φέτος στο Montana.
Την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μύγας, Χαντάκιας, Μαρινάκης, Σταματόπουλος, Bravo, Mazurek, Farley, Lopes, Κυριακίδης, Τσοκάνης, Βακράκος, Selemani, Paulo, Clesio, Ennea, Παρράς, Rodrigues, Rocha, Diaz, Bejerano, Markovski, Τζενάμο, Βασιλούδης, Κουσιάδης, Γιαννιώτης, Νταλακούρας, Γκασούκας και Μάλης. Της αποστολής ηγούνται οι: Μάκης Μπελεβώνης(Γενικός Διευθυντής) και Χρήστος Κουτσοσπύρος(Γενικός Αρχηγός).  Πλην του προπονητή Μάκη Χάβου το τεχνικό-ιατρικό επιτελείο πλαισιώνουν οι: Μιχαηλίδης(Βοηθός προπονητή), Νικολαΐδης(Προπονητής τερματοφυλάκων), Τσάτσος(Γυμναστής), Ιωάννου, Ρούσσης(Φυσιοθερεπευτές), Μπαρμπάκης, Παππάς(Φροντιστές) και Μπαρμπαγιάννης(Υπεύθυνος Ασφαλείας).
Το απόγευμα στις 5 θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου η πρώτη προπόνηση για τους Αγρινιώτες. Φιλικά ματς έχουν προγραμματιστεί στις 16 Ιουλίου με την μικτή Ευρυτανίας και στις 20 του μηνός με τον ΠΑΣ Γιάννινα.



























Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος